Jako, że zasiadałem ze znajomymi na górze, muszę stwierdzić, że raczej problem nie tkwi w instalacji - no chyba, że na górze też była brudna...
Jak poniedziałek to Bierhalle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA[...] Szkoda tylko że dostępne były 3 rodzaje piwa bo nastawiałem się na więcej ale dobre i to. [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Mi Bierhallowe piwa smakowały bez wyjątku. Cieszę się, że spełniła się obietnica Krzysztofa jakoby każda kolejna warka była inna od poprzedniej. W ten sposób nigdy nie można narzekać na nudę i zawsze przychodzi się po nowe doznania smakowe. Wczoraj wypiłem sporą ilość bierhallowych specjałów i musze stwierdzić, że pierwszy raz w tym roku wstałem wyspany do roboty a w ciągu dnia nie wypiłem ani jednej kawy. Wymarzone ropoczęcie tygodniaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Czy można liczyć na jakąś kompanię do bierhallowego piwa w poniedziałek tak od 15-16? Z chęcia wychylę z kimś kufelekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseCzy można liczyć na jakąś kompanię do bierhallowego piwa w poniedziałek tak od 15-16? Z chęcia wychylę z kimś kufelekWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Też bym z chęcią wychylił, ale pracuję do 17-tej...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
-
Zythum do Was nie zadzwoni ponieważ zythum w tym tygodniu ma bardzo ważne przełomowe spotkania w pracy i musi być kompletnie trzeźwy, nieskacowany, zwarty i gotowy. Ja całkowicie na jakiś czas odpadam ze spotkań w ogóle.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Wyedytowałem tekst, bo wcześniej nie zauważyłem, że Zythum pisał, że inspekcji nie będzie. W takim razie i tak się zjawię, najwyżej pójdę na kawęLast edited by Twilight_Alehouse; 2006-01-23, 11:23.Comment
-
Na drugi "Tani poniedziałek' w Bierhalle Warszawa stawili się: Twilight Alehouse (Łódź) + luba + Piecia (Białystok) + piszący te słowa. No comments...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
No comments...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment