W poniedziałek spotyka się kilka osób (ja, Ahumba, Irony i pewnie pani redaktor zainteresowana browarnictwem domowym i nie tylko). Zarezerwowałem dwa stoliki na dole od 17-tej (salka niestety zajęta) na nazwisko Płatek.
W poniedziałek spotyka się kilka osób (ja, Ahumba, Irony i pewnie pani redaktor zainteresowana browarnictwem domowym i nie tylko). Zarezerwowałem dwa stoliki na dole od 17-tej (salka niestety zajęta) na nazwisko Płatek.
Irony będą najwcześniej o 19-tej.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Wszedłem na jedno szybkie piwo ale
a) spotkałem Darka99 i Andrzeja (były sklep Polna)
gdy chciałem wychodzić nadszedł
b) Sopista i zaraz Ahumba i Maremali
i znowu gdy chciałem wychodzić to nadeszli
c) Aśka i Iron
I tak na szczęście miałem obowiązki więc udało mi się przerwać ten zaklęty krąg nadejść
ps. Pilsa nie oceniam bo niewyleżakowany, Pszeniczne OK ale dla mnie zbyt delikatne jalubię o większym goździkowo-bananowym smaku, Dunkel - bardzo smaczny w kierunku Koźlaka wyraźna moc i słodycz.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Hmm ja się zgodzić nie mogę.Mnie ten pils absolutnie nie smakował ale ocenię go za jakiś czas.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment