Słuchaj, bardzo fajnie, że masz knajpkę, chętnie tam zajrzymy, ale załóż nowy temat. Ten temat dotyczy poniedziałków w Bierhalle i niech tak zostanie....
W najbliższy poniedziałek ok 20.00 spotykamy się na piwie z Jarkiem lat 12 i 3/4 na piwie.
Ponadto, jeśli wc_marcin przekazał darkowi zniżki do wrocka na warsztaty, to również i te będą dostępne.
Darek, przekazał?
Bo nie powiem, że jest to podstawowy pretekst do wybrania się do Bierhalle. Inaczej nie da rady . Zamieszanie związane z wymianą rur kanalizacyjnych skutecznie zatrzymuje nas w domu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Darek, przekazał?
Bo nie powiem, że jest to podstawowy pretekst do wybrania się do Bierhalle. Inaczej nie da rady . Zamieszanie związane z wymianą rur kanalizacyjnych skutecznie zatrzymuje nas w domu
wc_Marcin napisał mi, że razem z koszulkami dał dla mnie zniżki. Miałem je rozprowadzić wśród warszawiaków wybierających się do wrocka. Darek sprawdzi zawartość przesyłki po powrocie do wawy.
Stolica Wielkopolski doczekała się kolejnego browaru restauracyjnego, tym razem sieciowego.
Pod koniec 2017 roku w Poznaniu otwarto siódmy w Polsce browar Bierhalle, należący do przedsiębiorstwa QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
Poznańskie Bierhalle znajduje się w olbrzymim,...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Comment