Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kris-pe
Jak poniedziałek to Bierhalle
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
W poniedziałek, po załatwieniu kilku spraw służbowych będę miał chwilę, którą można piwnie spożytkować.
Gdyby ktoś był łaskaw sie mną zaopiekować, to bedę bardzo wdzięczny
Ahaaa, koniec roboczych spraw przewiduję na godz. 13, więc potem jestem wolny.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
To bardzo wczesna godzina, ja będę jeszcze wtedy zajęty sprawami służbowymi... Może uda mi się zajrzeć koło 15:00 na jedno, albo koło 16:30 na dwa, albo wcale się nie uda - okaże się w poniedziałek.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTo bardzo wczesna godzina, ja będę jeszcze wtedy zajęty sprawami służbowymi... Może uda mi się zajrzeć koło 15:00 na jedno, albo koło 16:30 na dwa, albo wcale się nie uda - okaże się w poniedziałek.
Hmmm... Jak to załatwić, żebym mógł jeszcze "w pełni sił" trafić do Gdańska?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Plany mi się pozmieniały i zostaje do wtorku, więc czas w poniedziałkowy wieczór mam nieograniczony.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa mogę być około 20.30.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa mogę być około 20.30.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa ok. 18-tej
Czy mogę prosić autochtonów o sugestie, jak dotrzeć na miejsce spotkania środkami komunikacji miejskiej?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaCzy mogę prosić autochtonów o sugestie, jak dotrzeć na miejsce spotkania środkami komunikacji miejskiej?Last edited by Ahumba; 2007-03-23, 20:31.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJeśli nie będzie Ci się za bardzo spieszyło to proponuję z przystanku "Bobrowiecka 02" pojechać autobusem 119 do końca czyli Dworca Cebntralnego. A tam już tramwaje z przystanku "Dw.Centralny 10" - 17, 19, 33, 35, dowiozą Cię pod Bierhalle
Będe około 18W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Ahumba, kiedy Ty widziałeś 35 przy Centralnym??? 16, to i owszem, pasuje.
Trasa alternatywna (szybsza) - z przystanku Chełmska 04 autobus 107 do przystanku Metro Racławicka, potem metrem do stacji Dw. Gdański i wreszcie tramwajem 1, 2, 6, 16 albo busem 103, 407 do Arkadii.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyAhumba, kiedy Ty widziałeś 35 przy Centralnym??? 16, to i owszem, pasuje.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Przez cztery godziny to obrócisz na piechotę z Bobrowieckiej i z powrotem...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment