Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Jak poniedziałek to Bierhalle
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaPlany mi się pozmieniały i zostaje do wtorku, więc czas w poniedziałkowy wieczór mam nieograniczony.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofZatem zapraszam do warzelni. W poniedziałek gotuję.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
No i kilka osób spotkało się z huanghua.
sopista, darek99, Wujcio_Shaggy, Żona-Taxi, majdenowiec z ładniejszą połową, małażonka i iron. Czy ktoś jeszcze dotarł? Nie wiem!
Aha Krzysztof zmienił poniedziałkowy wystrój bierhalle .................................................. .................................................. .....................................
NIE BYŁO D O C E N T AWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo i kilka osób spotkało się z huanghua.
sopista, darek99, Wujcio_Shaggy, Żona-Taxi, majdenowiec z ładniejszą połową, małażonka i iron. Czy ktoś jeszcze dotarł? Nie wiem!
Aha Krzysztof zmienił poniedziałkowy wystrój bierhalle .................................................. .................................................. .....................................
NIE BYŁO D O C E N T A
Mój Kolega podczas studiów mawiał: " doceńta docenta".Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Dotarł jeszcze Jarek lat 12, nie wiadomo czemu zwany przez "głupszą część społeczewństwa" - czyli "łżeelity" Dkrasnodebskim
Ale faktrycznie brakowało nieodłącznego elementu wystroju (w skrócie NEW) czyli Docenta
Czyżby wybrał emigrację u naszych południowych sąsiadów (nie dotyczy Słowacji )bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironAle faktrycznie brakowało nieodłącznego elementu wystroju (w skrócie NEW) czyli Docenta
Czyżby wybrał emigrację u naszych południowych sąsiadów (nie dotyczy Słowacji )Last edited by docent; 2007-03-27, 09:30.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Dzięki za towarzystwo w Bierhalle. Com zobaczył i spróbował to moje . Dzięki Krzysztof
Pozdrawiam Mieszkańców Miasta Stołecznego. Odpowiedni komentarz do tego, czy Warszawiaków da się lubić czy nie - we właściwym temacie.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo i kilka osób spotkało się z huanghua.
Niestety dla mnie mój czas był mocno ograniczony i nie mogłem pobyć dłużej jak godzinkę, no i balast w postaci prowadzenia samochodu skutecznie utrudnił pełną degustację smakołyków z Bierhalle .
Pomimo tego warto było zajrzeć nawet na chwilę aby móc zobaczyć proces warzenia, leżakownię i zdegustować wprost z tanku po łyku wspaniałego piwa.
Dzięki!!Comment
-
Dzisiaj jakoś od 14 w załodze Adela, Warmike i ja będziem urzędować w Bierhalle.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
Comment