Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Jak poniedziałek to Bierhalle
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPo raz pierwszy w poniedziałek, bo jak byliśmy w sobotę też już były 4Comment
-
A ja się wczoraj w Bierhalle skaleczyłem kuflemComment
-
Może i ja na jedno się skuszęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Z tego co wiem będą też wspomniani przeze mnie Franekf i Lil. Weźta ich tam przygarnijta . Ja raczej nie dołączę bo wypadają mi akurat coroczne obchody Międzynarodowego Dnia TeatruComment
-
Po raz pierwszy tak się źle czuję, że muszę odpuścić piwo. Nie mogę iść na zwolnienie a nie dam rady podwójnej chorobie (nie oszukujmy się, nie wypiłbym dwóch piw więc do tego co mam doszedłby kac).To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum(nie oszukujmy się, nie wypiłbym dwóch piw więc do tego co mam doszedłby kac).Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentKac po bierhallowym piwie? Może powyżej dziesięciu się to zdarza? Wypróbował ktoś?Comment
-
Zdarza się i po sześciu
My dziś odpadamy, zarówno z powodów finansowych jak i natłoku zajęćLast edited by iron; 2006-03-27, 14:21.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArcherSłuchajcie, nie lubicie Żywca bo jest niedobry, czy ze względów ideologicznych ?...
JA nie lubię, bo mi nie smakuję a nie piję ze względów ideologicznychWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ok, powiem Ci dlaczego pytam. Otóż jestem "starym" forumowiczem, nawet przeprowadziłem kilka warek własnego piwka. Jakiś czas nie udzielałem się na forum, bo pochłonęły mnie ine sprawy. Widzę, że spotykacie się cyklicznie, organizujecie giełdy, etc... Tak się składa, że od niedawna mam własną, maleńką, przytulną i fajnie położoną knajpkę. Pomyślałem zatem, że spróbuję Was zaprosić do odwiedzenia tego miejsca, może Wam się spodoba. Moglibyśmy organizować tam cykliczne, browarowe imprezy zamknięte.. Jedynym jednak problemem jest to, że z beczki (z różnych przyczyn) serwuję właśnie Zywiec...Comment
Comment