Słuchaj, bardzo fajnie, że masz knajpkę, chętnie tam zajrzymy, ale załóż nowy temat. Ten temat dotyczy poniedziałków w Bierhalle i niech tak zostanie....
Jak poniedziałek to Bierhalle
Collapse
X
-
Jest poniedziałek. Wybiera się ktoś?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPewnikiem niejaki DkrasnodebskiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, myślę że na Docenta możesz liczyć....Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Nie wykluczam, że zajrzę dziś na jedno (ale tylko jedno... ) między 16:00 a 17:00...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Jutro poniedziałek a ja już dawno w Bierhalle nie byłem, tak więc sobie idę naComment
-
W najbliższy poniedziałek ok 20.00 spotykamy się na piwie z Jarkiem lat 12 i 3/4 na piwie.
Ponadto, jeśli wc_marcin przekazał darkowi zniżki do wrocka na warsztaty, to również i te będą dostępne.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDarek, przekazał?
Bo nie powiem, że jest to podstawowy pretekst do wybrania się do Bierhalle. Inaczej nie da rady . Zamieszanie związane z wymianą rur kanalizacyjnych skutecznie zatrzymuje nas w domuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Zniżki mam. Zapraszam po odbiór do Bierhalle w poniedziałekComment
-
19 II 2007
Temat coś zaniedbany ostatnio... Proponuję go odświeżyć. (ja zajmę się tym od ok. 16:00 do 17:30...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment