Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may
May w Gdańsku, 16.01.2006 r.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA ściślej - jeden Forumowicz na literkę A
A ściślej z MAŁEJ literki na "a"
Wydaje się, że znając obyczaje panujące na Wybrzeżu bez zapowiedzi pojawi się jeszcze kilka piwnych dusz.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaA ściślej z MAŁEJ literki na "a"
Wydaje się, że znając obyczaje panujące na Wybrzeżu bez zapowiedzi pojawi się jeszcze kilka piwnych dusz.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaKoniecznie zajrzyjcie na malutkie hamburgerkiPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTo jest OBOWIĄZKOWY gwóźdź programu każdej wycieczki po Gdyni !
May> z doświadczenia wiem, że mało osób z 3miasta na Forum się zgłasza, a potem i tak niezła ekipa przychodzi, więc nie masz, o co się martwićLast edited by cyborg_marcel; 2006-01-13, 09:19.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKurka, a mnie ich nawet nie pokazano...
May> z doświadczenia wiem, że mało osób z 3miasta na Forum się zgłasza, a potem i tak niezła ekipa przychodzi, więc nie masz, o co się martwićComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayŻadna strata - proponuję przyjazd do Gdyni i wspólnie nie będziemy się martwić.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekTe, marynarz!
m/s to był Batory. Dar Młodzieży i Dar Pomorza, to s/y.
Co do Błyskawicy - już stoi przy nabrzeżu, jednak zwiedzać można tylko z zewnątrz. Znaczy oglądaćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTo jeszcze zasponsoruj mi let pkp i załatw zwolnienie z kursu na 2 dni (akceptują druki wydane przez lekarza, albo policję) i przyjeżdżam na Ambera albo GochaComment
-
Toż to niemalże niemoralna propozycja To Ty masz taką władzę?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelToż to niemalże niemoralna propozycja To Ty masz taką władzę?
AD - Wszak Grześ to Kresowy Wojewoda - to władzę ma.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaAD 1 - Czy jest to propozycja moralna czy nie - to tylko kwestia interpretacji...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaAD - Wszak Grześ to Kresowy Wojewoda - to władzę ma.Comment
Comment