Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Kurka, a mnie ich nawet nie pokazano...
(...)
Droga koleżanko, aż mi się w to niechce wierzyć.
I jeszcze jedna sprawa wyjaśniająca. Gocha w sezonie zimowym niestety nieuświadczysz w Trójmieście (browar obecnie ma przerwę technologiczną).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
(...) jedliśmy, tylko z tego co pamiętam jedynie zapiekanki i mikroskopijne knysze
Powinnaś dodać, że zapiekanki także były mikroskopijne. Jadłem wtedy zapiekankę (50cm długości) ponieważ byłem najedzony a hamburgera poprostu nie był bym w stanie zjeść .
Bladego pojęcia nie mam.
Może dlatego, żeby i Rzymianie i Arabowie byli zadowoleni?
Nie zgadłeś bratku! Ale powiem Ci, żebyś przed May'em na kiepa nie wyszedł jak Cię spyta o morskie sprawki - bo oni z lądu strasznie ciekawi są takich rzeczy.
Więc to jest tak: rzymskimi zapisujemy w angielskim systemie metrycznym (cale, mile itd.) a arabskimi w systemie metrycznym przyjętym w cywilizowanym świecie (centymetry, metry itd).
PS - Ale wiesz co oznacza M/Y i M/S oraz dajmy na to M/V ? No bo jak Cię May spyta - a wiem, że lubi zadawać dziwne pytania - to co wtedy?...
Po tygodniowym urlopie z niechęcią powróciłem do codziennej pracy.
Dlatego też korzystając z darmowego dostępu do sieci chciałbym podziekować jedynemu towarzyszowi mojej obecności w Gdyni czyli koledze Abernacce! Miał tyle werwy, że zdołałem odwiedzić wiele ciekawych piwnych miejsc z Gdyni oraz jadłodalnie z ogromnym hamburgerem - prawdę mówiąc moje możliwości przy takiej ilości jadła są ograniczone .
Również sam wyjazd okazał się owocny - od kwietnia mam nową pracę - z tej okazji musze wybrać się na naprawdę duuuże piwo .
Comment