Jak przyjadę w lutym do Sopotu (chyba żebym był wcześniej) wypijemy po Gochu lub niefiltrowaqnym amberku.
2006.02.14-19 - Ahumba w Sopocie...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Kol. Ahumba straszył mnie, jak wyżej dnia 01.07.2005! I co...?
Pamiętaj proszę, że mamy styczeń a nie miesiąc luty.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Pamietam, pamiętam... Tak się tylko przypominam, coby się Ahumbie nie zapomniało
Z drugiej zaś strony mogłeś przybyć na spotkanie jak bawił się ostatnio tutaj :
Last edited by abernacka; 2006-01-13, 14:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaAhumba na pewno nie zapomni o Trójmieście.
Z drugiej zaś strony mogłeś przybyć na spotkanie jak bawił się ostatnio tutaj :
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=34794Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Pamietam, pamiętam... Tak się tylko przypominam, coby się Ahumbie nie zapomniało
- Ahumba wyczyścił kieszenie poprzez wykup mieszkania na własność;
- Ahumba z dniem 01.02 będzie emerytem;
- termin ferii szkolnych (wolne żony) mija się z wolnym synów (studenci).
I wygląda na to, że:
- Ahumba nie zbierze całej rodziny do kupy, aby jechać;
- Ahumby na razie nie stać na jakiekolwiek wyjazdy (mam nadzieję, że ten stan trwał będzie jak najkrócej).
I nie piszcie, że żałujecie, bo ja sam na myśl, że już drugi rok z rzędu nie pojawię się zimą w Trypolisie gorączki i nerwicy dostaję.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Spójrz na datę mojej rejestracji w browarze i z pewnościa stwierdzisz, że jednak nie mogłem
Ps. Ahumbo przykre jest to co piszesz.
Comment
-
-
Pewien odnośnie przyjazdu lub nie, będę 1-2 lutego.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ahumbo co się odwlecze to nie uciecze, tuszę!
Chętnie się spotkam w środę, czwartek lub sobotę.
Do dyspozycji będę miał całe południe i wieczór do ok.20-21-szejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W takim razie spotkajmy się na "głównym spotkaniu" w sobotę (18.II.) w Gdańsku Przymorzu na beczkowym (oczywiście niepasteryzowanym) Amberze i Gościszewie a w środę (15.II.) w Sopocie w pubie "Bulaj" na Amberku około godziny 18,00. Oczywiście to jest tylko moja propozycja. Co ty na to Maćku?
Comment
-
-
Na razie bardzo mi się podoba
Będę obserwował bacznie rozwój tematu (jeśli takowy będzie) i będę reagował jak coś będzie nie tak.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW takim razie spotkajmy się na "głównym spotkaniu" w sobotę (18.II.) w Gdańsku Przymorzu na beczkowym (oczywiście niepasteryzowanym) Amberze i Gościszewie a w środę (15.II.) w Sopocie w pubie "Bulaj" na Amberku około godziny 18,00. Oczywiście to jest tylko moja propozycja. Co ty na to Maćku?
No to widzę, że uda mi sie jednak odwdzięczyć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJak przyjadę w lutym do Sopotu (chyba żebym był wcześniej) wypijemy po Gochu lub niefiltrowaqnym amberku.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ahumbo, czy daty się zgadzają? Piszesz, że będziesz od wtorku do niedzieli, ale skąd Marcin wydedukował daty? Jasnowidz?
Przeczytał ciut zmieniony tytuł tematuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment