Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mario123
Witam,
Więc co z tym Gościszewem w "Joannie"? Spotykamy sie najpierw w "Joannie", czy od razu zaczynamy w "Stańczyku"?
Według mojej wiedzy nasz gość zawita na dobry początek do "Smak'a" o godzinie 17,10 a nastepnie do "Joanny" (17,20). W "Stańczyku" powiniśmy pojawić się kilka chwil przez 18-tą.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Według mojej wiedzy nasz gość zawita na dobry początek do "Smak'a" o godzinie 17,10 a nastepnie do "Joanny" (17,20). W "Stańczyku" powiniśmy pojawić się kilka chwil przez 18-tą.
No i prawie tak było. Dziś lub jutro zamieszczę stosowne fotki.
A póki co razem z Koleżanką Żoną-Taxi chcieliśmy serdecznie podziękować za liczne miłe przybycie
Dodatkowo abernackiemu za robienie za przewodnika i Ojcu-Dyrektorowi za prezenty.
Wasze zdrowie
My także Maćku dziękujemy za wizyte na ziemi Kaszubskiej. Do zobaczenia ponownie w sezonie letnim. Jeśli mogę dodam od siebie, że podczas całego spotkania 'przewineło' się 19 osób.
Ps. Czekamy na fotki!!
Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ...
Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.
W tym roku po raz drugi pojawię się na kilka dni. Przyjeżdżam późnym wieczorem (samochodem) w czwartek 07 listopada. Wyjeżdżam 11 listopada po południu.
Jak co roku będę zimową porą wizytował Trójmiejską ekipę .
Podaję termin z wyprzedzeniem, coby mieli czas zorganizować się na piwne spotkanie ze mną np. w piątek lub sobotę, jeśli taka będzie Ich wola.
Oczywiście w lutym się przypomnę
Comment