Ale ze mnie dupa
2006.02.14-19 - Ahumba w Sopocie...
Collapse
X
-
-
W środę niestety nie dam rady przywitac kolegi, ale za to czwartek mam cały do dyspozycji. Czy kol. Ahumba ma ochotę pobuszować po tutejszych sklepach piwnych i zakupić cosik na powrót do domu. Służe pomocą Proponowałbym zacząc od Gdańskiego SMAKu i przenieść się do Gdyńskiego DOMU PIWA (spróbuję namówić gospodarzy by uruchomili dla gościa nalewaki ), a potem usiąść na piwku w ATUCIE.
Czy TEN KTÓRY NIE CHCE BYĆ NAZYWANY PREZESEM TRÓJMIEJSKIEJ SEKCJI (ale mi się dostanie ) ma jakieś plany na czwartek?
No i podstawowe pytanie:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaChętnie się spotkam w środę, czwartek lub sobotę.PoszukujęComment
-
W moim przypadku czwartek zawsze jest zagadkowy (praca, kurs), ale postarałbym się spotkać z wami w czwartek (opcja z Atutem mi się podoba a przy okazji można byłoby wstąpić do "Gospody u Józefa" na Juranda). Zastanawia mnie tylko jedno. Po co chcesz Ahumbe przegonić w ten dzień po całym Trójmieście? "Smak'a" przecież odwiedzimy licznie w sobotę jak pójdziemy do Stańczyka i Joanny .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13No i podstawowe pytanie:
Czy kol. Ahumba zamieniłby "lub" na "i"?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPo co chcesz Ahumbe przegonić w ten dzień po całym Trójmieście? "Smak'a" przecież odwiedzimy licznie w sobotę jak pójdziemy do Stańczyka i Joanny .PoszukujęComment
-
Czy odwiedziny w Domu Piwa też są przewidziane w gronie, czy sam tam mam dotrzeć?
Jeśli sam, to poproszę namiary na dojazd z Sopotu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Ahumbo chętnie Cię zaprowadze do Domu Piwa, ale w każdy dzień oprócz środy.
Wcześniej proponowałem czwartek, ale ten termin odpadł. Podaj termin, a służę za przewodnikaLast edited by Bombadil13; 2006-02-09, 18:17.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ahumbo chętnie Cię zaprowadze do Domu Piwa, ale w każdy dzień oprócz środy.
Wcześniej proponowałem czwartek, ale ten termin odpadł. Podaj termin, a służę za przewodnika
Comment
-
Ponieważ niektórzy po mojej wypowiedzi odnośnie odpoczynku z rodziną trochę się pogubili informuję, że nadal zamierzam spotkać się z TripolisGroup w środę i sobotę wieczorem.
Co do środy, to kwestia czy Sopot, czy Gdynia rozstrzygnięta będzie we wtorek po moim przybyciu do Sopotu. Sobota to domena abernackiegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Tak, więc stało się faktem, Ahumba ponownie pojawił się w Sopocie
Jutro o godzinie 19,00 pojawię się z naszym szacownym gościem w pubie "Bulaj" w Sopocie. Może ktoś jest chętny na spotkanie?Comment
-
Niestety, dzisiejsze spotkanie nie dojdzie do skutku. Muszę pilnie pojawić sie w pracy nad czym ogromnie bolejęComment
Comment