Co do soboty- byłem dzisiaj w barze "Joanna", Gościszewa pani nie leje, bo nie ma wolnego "kranu" ale beczka pełniutka stoi- czeka na nas
2006.02.14-19 - Ahumba w Sopocie...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratCo do soboty- byłem dzisiaj w barze "Joanna", Gościszewa pani nie leje, bo nie ma wolnego "kranu" ale beczka pełniutka stoi- czeka na nas
Więc co z tym Gościszewem w "Joannie"? Spotykamy sie najpierw w "Joannie", czy od razu zaczynamy w "Stańczyku"?Comment
-
Ja dobiję do Stańczyka z DyrektorowąComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mario123Witam,
Więc co z tym Gościszewem w "Joannie"? Spotykamy sie najpierw w "Joannie", czy od razu zaczynamy w "Stańczyku"?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWedług mojej wiedzy nasz gość zawita na dobry początek do "Smak'a" o godzinie 17,10 a nastepnie do "Joanny" (17,20). W "Stańczyku" powiniśmy pojawić się kilka chwil przez 18-tą.
A póki co razem z Koleżanką Żoną-Taxi chcieliśmy serdecznie podziękować za liczne miłe przybycie
Dodatkowo abernackiemu za robienie za przewodnika i Ojcu-Dyrektorowi za prezenty.
Wasze zdrowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
My także Maćku dziękujemy za wizyte na ziemi Kaszubskiej. Do zobaczenia ponownie w sezonie letnim. Jeśli mogę dodam od siebie, że podczas całego spotkania 'przewineło' się 19 osób.
Ps. Czekamy na fotki!!Comment
-
Zapowiadane fotki w galerii w dziale imprezowymWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Bardzo ładne fotki i trafne komentarze. A kolega Abernacka wyrasta nam na trójmiejskiego playboyaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorA kolega Abernacka wyrasta nam na trójmiejskiego playboyaPoszukujęComment
Comment