1 lutego musze o 6 rano odebrać moich Starych z Okęcia,wiec tak sobie myśle ze moge spotkać sie wieczorem dnia poprzedniego z chętnymi z sekcji warszawskiej na jakimś piwku...(może załapałbym sie na kilkugodzinny nocleg ). Jakby ktoś z Wrocławia lub okolic chciałby sie zabrać ze mną (uwaga!!!) w jedną strone (Wrocław-Warszawa) to jestem jak najbardziej za.Ewentualne propozycje prosze zawierać w temacie.
Chris w Warszawie (31.01 -1.02)
Collapse
X
-
coby temat był na topie - szansa na piwko 31 I jest duża - napewno nie na jakąś intensywną konsumpcję (dlaczego te egzaminy muszą się trafić w terminie spotkań Forumowiczów - w ubiegłym roku dzień po giełdzie też cos miałem)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Wcześniej jak w poniedziałek nie jestem w stanie nic konkretnego powiedzieć na temat ewentualnego spotkania, ale będę obserwował temat, coby wiedzieć co się kroi i spróbować dopasować się.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nie mówię, że nie - chęci są, gorzej może być z możliwościami...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Ja tam z miłą chęcią spotkam się na piwku! Tylko jakby któryś w rodowitych lub napływowych Warszawiaków podpowiedział, gdzie np. można w stolicy wypić niekoncernowe piwko i jednocześnie pograć w bilard byłbym wdzięczny.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisChyba jednak załapie sie na te droższe Rano musze sie w szkole pokazać Coś mi sie dwuślad krztusić zaczyna...chrzczą sku******* wszystko co popadniechickkiller :)Comment
-
wstępnie więc koło 16-17 zjawimy się w BrowArmii, ja jednak jestem za tym, aby potem przenieść się na coś bardziej przyjaznego kieszeni.... (nie wiem...jakiś Belfascik - np Syrenka przy moście Gdańskim, Metro Wilanowska, a może bojkotowany Ciechanów?? )Koniec i bomba,
spotkanie było, odbyło się, obecni Chris, Kloss, Maremali i moja skromna osoba.... była BrowArmia, Belfast i Bar Ania z Brokiem i specyficzną klientelą i barmanem....ale piwo dobre lali a muzyka identyczna jak w sobotę . .kto nie był ten trąbaKoniec i bomba,