Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Pojedynek Wrocław vs Reszta Świata
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespiątek - 3 lajboCKów (10 piw) i niestety skończyło się wykolejeniem... chyba nie piszę się na coś takiegoComment
-
może lepiej załatwiajcie takie sprawy na PW, co? Zresztą 10 piw na trzech, to co to za wynik...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc...a co do cherbatki, to ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel...zasponsoruję w naturze ten konkurs,...Last edited by Bombadil13; 2006-01-22, 12:15.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13No jeśli TAKĄ!!! nagrodę koleżanka proponuję to ja przez cały miesiąc sie będę spotykałComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTylko pamiętaj, że nagrodą mają podzielić się minimum cztery osoby
Coś czuję, że będzie walka!!!Last edited by Bombadil13; 2006-01-22, 12:22.PoszukujęComment
-
Poniedziałek: Bartek(ok. 8 osób)
Wtorek: Bartek(frekfencja podobna)
Środa: Pepek, Wiktoria, Slavoy, Marusia na piwie u Pepków, ja w Tawernie na grzańcu, reszta nie wiem
Czwartek: Impreza w biurze u Marusi, dodatkowo pojawił się Krzysiu
Piątek: Bartek
Sobota: zlot winiarzy i miodosytników, ale piwa domowego też sporo było, obecni: Marusia, Cafepiwosz, Fidoangel, Joelka, Wesoły, Greg_, Alchemych, Mysza, Ja
Niedziela: Dalej na zlocie, ale bez Cafepiwosza, Fido i Joelki.
Jutro: Jak będą chętni, to BartekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13No jeśli TAKĄ!!! nagrodę koleżanka proponuję to ja przez cały miesiąc sie będę spotykałPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Mi to nie przeszkadza, tylko co na to główny sponsor nagrody
Coś czuję, że będzie walka!!!
Ps. Nagroda w naturze, to może być piwo, etykiety, coś z moich zbiorów waflowo-szklanych... "Jest wiele możliwości", jak to stwierdzono w pewnym filnie
Na razie coś żadna sekcja nie podjęła wysiłku, a krakowska była blisko, tylko jeszcze z sekcjami z wybrzeża się mieszała (Myślałam, że poszczególne sekcje zawalczą, a tu jeszcze szyki muszą zwierać, coby w ogóle dać radę ). Zdrowie wszystkich konkurentówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Comment