co do piątku mógłbym być w Bierhalle, i na Bemowie
Abernaccy z wizytą w mieście stołecznym (27-28.I.)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDziękuję Ahumbo za tak szczegółową informację. W takim razie chyba skusimy się na Bierhalle już w piątek .bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironSkoro macie za dużo pieniędzy
No pewnie Wczoraj dostałem XIII pensję i podwyższkę a więc jest okazjaComment
-
Aż tak dużej podwyżki niestety nie dostałem , aby sprostać pragnieniom forumowiczów.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyRobin wieczorową porą nadal aktualny?
Oczywiście Chyba, że nie masz już ochoty na BelfastaComment
-
Ja spotkam się z Wami w BrowArmii o tej 13.00. Potem jednak muszę wracać do domu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaOczywiście Chyba, że nie masz już ochoty na Belfastabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Wg wszelkich znaków na niebie i ziemi (czytaj: ruja u kocic w BIGBie) będę też zagracać podłogę u Ahumby, zatem pewnikiem na Belfaścika (JEDNEGO!) prosto z dworca przybędę wraz z JerzymComment
-
O ile zdążycie, bo "Robin" zdaje się jest czynny do 22-giejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Jak nie zdążymy to płakac nie będę, przynajmniej bedę zdrowsza w soboteComment
-
No to zamówimy Belfasta ręcami obecnych i jedno zdążymy spożyć Albo weźmiemy na wynosComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to zamówimy Belfasta ręcami obecnych i jedno zdążymy spożyć Albo weźmiemy na wynosWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment