Już w najbliższy piątek pojawię się z moją Aniulką (cukierniczką) w Warszawie celu odwiedzenia dawno niewidzianych miejsc m.in. Browarmii oraz Watry oprócz tego zamierzamy na pewno zobaczyć browar w Okuniewie. Jeśli jest ktoś chętny przespacerować się po mieście z nami serdecznie zapraszamy. A wieczorową porą w piątek zamierzamy biesiadować w "Robinie" na Bemowie (może tam zorganizujemy przed giełdową biesiadę? Są chętni?). Do zobaczenia!
Abernaccy z wizytą w mieście stołecznym (27-28.I.)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
"Robin" - to dla nas za dalekobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron"Robin" - to dla nas za dalekoComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaEee tam, mięczaki jesteście i tyle
Niestety do Robina nie dam rady bo piątkowy wieczór mam zajęty ale możliwe, że dołączę do Was wcześniej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA Ty jesteś zboczuch
(...) ale możliwe, że dołączę do Was wcześniej.
Zboczuch po czym tak wnioskujesz??
Liczymy na twoje towarzystwo Dareczku! I proszę nie zapomnij o LP czołowego zespołu sceny warszawskiej!Last edited by abernacka; 2006-01-24, 19:22.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZboczuch po czym tak wnioskujesz??
Liczymy na twoje towarzystwo Dareczku! I proszę nie zapomnij o LP czołowego zespołu sceny warszawskiej!
A o LP jak to pięknie ująłeś, pamiętam.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron"Robin" - to dla nas za dalekoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Fajnoby było, gdybyś abernacka orientacyjno-czasowy plan przedstawił, gdyż jak widzę są osoby, które w trakcie chętnie z Wami wychylą piwko a nie wiedzą gdzie kiedy Was szukać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Na tą chwile nie wiemy dokładnie ile czasu nam zajmie wizyta w Okuniewie. Ale wstępnie można przyjąć następującą wersję:
Godzina 13,00: Browarmia
Godzina 15,00: Watra
A następnie jest jedna wielka niewiadoma Albo wybierzemy się do Bierhalle (nie mam bladego pojęcia jak z Watry przetransportować się do Bierhalle) lub udamy się na małe zakupy do znanego w całym kraju sklepu "Jola" na ul.Koszykowej.
A wieczorową porą, czyli około 18,00 zamierzamy zobaczyć największe atrakcje Bemowa, czyli sklep "Kubuś" i pub "Robin".Last edited by abernacka; 2006-01-25, 21:33.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaA następnie jest jedna wielka niewiadoma Albo wybierzemy się do Bierhalle (nie mam bladego pojęcia jak z Watry przetransportować się do Bierhalle) lub udamy się na małe zakupy do znanego w całym kraju sklepu "Jola" na ul.Koszykowej.
.
Do Joli wysiadasz na stacji Politechnika i kilka metrów z buta.
Do bierhalle na stacji Dworzec Gdański i 2 tramwajowe przystanki lub parę metrów z buta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Dziękuję Ahumbo za tak szczegółową informację. W takim razie chyba skusimy się na Bierhalle już w piątek .Comment
-
Przy metrze Wilanowska jest też krańcowy przystanek tramwaju 19, który z Watry podwiezie pod Bierhalle (należy wysiąść na przystanku Rondo Radosława)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!