Natomiast ja proponuję jednak 02.02 (czwartek) Siemianowice lub Euro Pub. Mogę być od 18.00. Spiż i poniedziałek dla mnie odpada.
Ferie z Bizonem w Siemianowicach?!
Collapse
X
-
Osobiście tez wolę Siemianowice lub Euro.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Nie wiem, czy w obliczu zaistniałej sytuacji, imprezowanie ma rację bytu. Mnie w każdym razie nie będzie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Nie wiem, czy w obliczu zaistniałej sytuacji, imprezowanie ma rację bytu. Mnie w każdym razie nie będzie.
Aldach ma dobrą propozycję ale na ten temat to może później ...Comment
Related Topics
Collapse
-
Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....-
Channel: Śląskie
-
-
Pintowa puszka z niefiltrowanym lagerem.
Alko 5,0%
Piana - sporo na starcie potem pełna warstwa.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady, jasny żółty.
Aromat - zbożowość, lekko kwaskowa.
Smak - lekko słodkawe, troszkę za...-
Channel: Litwa
2023-03-27, 16:26 -
-
4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
...-
Channel: Włochy
2023-02-23, 11:20 -
-
Piwo dystrybuowane wokół Krakowa i w nim zapewne przez podmiot/hurtownię z Krakowa. Są dedykowane szklanki. Tu wyłapane w lecie pod miastem w Zielonkach.
Generalnie cieszy mnie to, że nie tylko mierne piwa są oferowane w lokalach gastro poza centrum miasta. Ja byłem dość mocno...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-01-29, 17:02 -
-
Mają kellera:
https://www.browar.biz/forum/showthr...ght=kulmbacher
To jeszcze dorzucili Zoigla o prawie tych samych parametrach tylko w serii "Manufaktur Biere"
https://www.xn--mnchshof-n4a.de/manu...nufaktur-biere...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment