Co powie szanowne towarzystwo na małe spotkanie przy smacznym piwie w najbliższą sobotę (04.II.) o godzinie 17,00-18,00 w cafe "Stańczyk" w Gdańsku. Dla spragnionych będę miał piwne niespodzianki z Reginy i Konstancina a dla kolekcjonerów będą etykiety, podstawki i kalendarze na ścianę.
Piwne uciechy w Gdańsku (04.II.06)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCo powie szanowne towarzystwo na małe spotkanie przy smacznym piwie w najbliższą sobotę (04.II.) o godzinie 17,00-18,00 w cafe "Stańczyk" w Gdańsku. Dla spragnionych będę miał piwne niespodzianki z Reginy i Konstancina a dla kolekcjonerów będą etykiety, podstawki i kalendarze na ścianę.
Ale ta Regina i Konstancin...
Spróbuję przełożyć wyjazd na niedzielęPoszukuję -
...czyli sobotnie spotkanie spod "Kasztanów" http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=57808 przenosimy do "Stańczyka"?
Jak dla mnie lepiejComment
-
-
A tak z czystej ciekawości, gdzie dokładnie są te w/w lokale?
Achaa i jak wygląda sprawa "podłączenia" się do takaiej ekipy?
Chrzest bojowy? Próbki własnych trunków?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratNiestety w sobotę (4.02) bar Stańczyk jest zarezerwowany na jakąś tam impreze i chyba spotkamy się pod Kasztanami jednak.
Podobno w byłej "Stodole" coś się dzieje ale sprawdzę to jutro i dam znać.Comment
-
-
A ja nie dam rady
Obowiązki wzywają w Polskę. Strasznie mi przykro.
Żebyście mi wybaczyli przywioże parę browarków z Grudziadza i zapodam "SEKCJI TRÓJMIEJSKIEJ" na kolejnym spotkaniu.
PrzyjemnościPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratWięc "Kasztany". Będziemy tradycyjnie na 17.00
Ja nie dąłem rady, mimo najszczerszych chęci.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaI jak było? I jak Było?
(...)
Jak zawsze było wesoło, głośno i piwnie Przez całe spotkanie towarzyszył nam Premium z Juranda z beczki oczywiście. Nie obyło się bez degustacji Bartka, Reginy i Konstancina. W sobotnich "uciechach" brało udział 10 osób.Comment
Comment