Jutro czyli w czwartek pasowało by nam najbardziej spotkać się z sekcją śląśką. Jest również druga data zastępcza ale jeszcze nie jest mi znana Ja i chmielmilej spotkamibyśmy się z wami najchętniej na początek w Euro-pubie a później można by się udać na Imielina na Powstańców. Dajcie na początek znać czy wam pasuje czwartek! Myśłe że można zacząć od 17-chyba żę ktoś ma czas wcześniej to my nie mamy nic przeciwko Mam dla was pare piwek, nie wiele ale mam nadzieje że się jakoś uda rozdysponować
Włóczęga po chorzowskich knajpach II
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalMam dla was pare piwek, nie wiele ale mam nadzieje że się jakoś uda rozdysponowaćPoszukuję -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalJutro czyli w czwartek pasowało by nam najbardziej spotkać się z sekcją śląśką. Jest również druga data zastępcza ale jeszcze nie jest mi znana Ja i chmielmilej spotkamibyśmy się z wami najchętniej na początek w Euro-pubie a później można by się udać na Imielina na Powstańców. Dajcie na początek znać czy wam pasuje czwartek! Myśłe że można zacząć od 17-chyba żę ktoś ma czas wcześniej to my nie mamy nic przeciwko Mam dla was pare piwek, nie wiele ale mam nadzieje że się jakoś uda rozdysponowaćLast edited by adam16; 2006-02-08, 20:24.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachJutro może być, ale najwcześniej o 17.30 w Euro Pubie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Niestety pracuję na 18:30 więc nic z tegoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalNie ma sprawy-my będziemy pewnie koło 16.30Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
No i ja już w pracy. Wstąpiłem tylko na parę chwil, poznałem wybrankę Skandala - Chmielmilej (uwaga - on chce nam to dziewczę porwać ze Śląska - trzeba zorganizować akcję protestacyjną albo jakąś blokadę ), wychyliłem małego portera (oczywiście rewelacyjny), jak zwykle przy takich okazjach dokonałem małej piwnej wymiany ze Skandalem (nie martwcie się - nie ograbiłem go do szczętu więc inni chetni też jeszcze coś dostaną).
PS
Mam nadzieję, że Aldach dotarł bo dziś tramwaje znów mają kłopotyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Rzadna blokada się nie uda-następna moja warka to pszeniczniak (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) A Aldach dojechał niestety posiedział tylko na jednym małym Porterku, bo się ulokowali na Imielinie w "Ludowej" a mnie gorączka trawiłą i nie dałem już rady tam pojść. Za to zaniemówił na widok reszty piwek które trafiły w jego ręce Miło było choć krótko i do następnego razu!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalRzadna blokada się nie uda-następna moja warka to pszeniczniak
Ale ja jestem po Twojej stroniePoszukujęComment
-
Dziekuje za spotkanie Adamowi16 i Aldachowi Miło było Was poznać. No i porterka spróbować
Do następnego !!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalMyśle jednak żę rzadna przejęta przesyłka mnie i tak nie powstrzymaLast edited by Bombadil13; 2006-02-14, 10:33.PoszukujęComment
Comment