No tak, a ja przyjeżdżam sama, mój chłop złapał randkę z jakimś nowym serwerem którego ponoć musi postawić i to przez najbiższy weekend
Tak więc proszę o wykreślenie z listy Qbolanda.
Co się martwisz - tylu młodych chłopców będzie, taki Jackson będzie bez Fteo I ma oddzielna miejscówę na balkonie zarezerwowaną.
Qboland w Opolu też na pewno są serwery do postawienia. Trzeba tylko dobrze poszukać.
nie wiedzieć czemu oddaliśmy ostatnio potrzebującym ok. 30 łóżek i tapczanów, czytaj wygodnych miejscówek leżących - i tym samym porterowicze powinni przywieźć ze sobą jakieś psiworki i karimaty (jeśli chcecie spać w ogóle )
Co do BOSSa - już wiem że nie będzie. Dwa-trzy miesiące niestety było za mało. Mam załatwić 30-kę cieszyńskiego? Ponoć w jednej jamie ostała się jeszcze jedna beczułka. Ale wymaga to pewnego gimnastykowania i jeśliby nie było zbytniego entuzjazmu, to nie będę nawet tykał sprawy.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
O chorobcia W Gnieźnie złotówę mniej!
Tak przy okazji to udanego porterowania Wam życzę
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
Z racji że ten kontrakt zwykle ma niezłe produkty a opolskie grudniowe dni porterowe za pasem, to bałtykiem nie pogardzę.
Parametry prawilne - 22 ekstr. 9,3 abv. miejsca produkcji - nie podano - gdzieś przewijało się info o Bielawie (do potwierdzenia). Butelka 0,5l. etykieta elegancka,...
Kolejne spotkanie porterowe już w tym roku. Odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby Formuła podobna, jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze ze sobą w teczkę jakiegoś portera, albo i parę i pijemy Porter może być komercyjny, a może być domowy, może...
Comment