Tym to dobrze - opijać się będą porterem, a ja bedę garować do 22-giej w robocie. Zadzwońcie na 9393 choć z pozdrowieniem
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Tym to dobrze - opijać się będą porterem, a ja bedę garować do 22-giej w robocie. Zadzwońcie na 9393 choć z pozdrowieniemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
W zw. z nadmiarem zajęć w moim wspaniałym życiu, mój przyjazd do Opola "w którym nigdzie nie jest daleko" przesunie się lekko... wyląduję o 21.00 w knajpce już ( tak sądzę ). W zw. z powyższym zaznaczam, że przyjadę GłODNA (bezpośrednio po pracy), wiec proszę TYM razem o pozostawienie mi czegoś wiecej do jedzenia niż tylko okruchów jak to miało miejsce w zeszły piątek .
Dziękuję.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneW zw. z nadmiarem zajęć w moim wspaniałym życiu, mój przyjazd do Opola "w którym nigdzie nie jest daleko" przesunie się lekko... wyląduję o 21.00 w knajpce już ( tak sądzę ). W zw. z powyższym zaznaczam, że przyjadę GłODNA (bezpośrednio po pracy), wiec proszę TYM razem o pozostawienie mi czegoś wiecej do jedzenia niż tylko okruchów jak to miało miejsce w zeszły piątek .
DziękujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto muszę sobie śliniaczek sprawić
ART widzę spisał się należycie, już nie mogę się doczekać (kaska już na koncie).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzy to prawda, że porter z beczki ma być bezalkoholowy?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Rozumiem, że masełko czosnkowe będzie?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaRozumiem, że masełko czosnkowe będzie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Z przykrością zawiadamiam o swojej nieobecności za utrudnienia przepraszam i życzę udanej imprezy.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.Comment
-
W obliczu poprzedniego postu tym bardziej trudno mi to napisać...
Niestety sprawy, które miałem nadzieję że pójdą dobrze, nie układają się na tyle dobrze żebym mógł sobie pozwolić na jutrzejszą podróż i upojną noc w Opolu. Zwlekałem do końca bo ciągle miałem nadzieję, że do soboty mój stan zdrowia będzie dobry, ale nie jest. Wypijcie choć łyk portera za moje niezbytszybkogojącesię rany i bawcie się dobrze.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyW obliczu poprzedniego postu tym bardziej trudno mi to napisać...
...Wypijcie choć łyk portera za moje niezbytszybkogojącesię rany i bawcie się dobrze.brloin; od Szczecina do WrocławiaComment
-
nieobecni zostaną skasowani odpowiednio
życzę jednocześnie szybkiego powrotu do zdrowia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
No to może tak dla odmiany ktos by sie przyłączył. Może ktoś z pobliskiego Śląska, wszak porter czarny prawie jak węgiel jest.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment