Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanUważaj bo może "szampon" to nie szampon i wkopiesz się tak jak JAckson ze słodem dla BigLebowskiego
W tym miejscu dziękuję MichałowiMM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonW tym miejscu dziękuję MichałowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA ja Tobie, że robiłeś za donosiciela sklepowegoPiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.Comment
-
Dokładnie w tydzień od zakończenia tej jakże wspaniałej imprezy niech i mnie dane będzie:
po pierwsze: podziękować Maggykowi & Artowi za zorganizowanie tegoż porterowania, za spożywane specyały porterowe i nieporterowe tamże oraz za gościnę,
po drugie: Shlangbaumowi i E-Prezesowi za podarki piwne,
po trzecie: wszystkim uczestnikom porterkowania za wspaniałe towarzystwo i przednią browar.bizową zabawę.
Zdrowie uczestników OGDP!!!
A tak przy okazji, jakby gdzieś u kogoś z porterowiczów znalazła się moja zagubiona [w akcji ] czarna koszulka z napisem BEER MAN'S BEST FRIEND to proszę o zaopiekowanie się nią i o info.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekDokładnie w tydzień od zakończenia tej jakże wspaniałej imprezy niech i mnie dane będzie:
po pierwsze: podziękować Maggykowi & Artowi za zorganizowanie tegoż porterowania, za spożywane specyały porterowe i nieporterowe tamże oraz za gościnę,
po drugie: Shlangbaumowi i E-Prezesowi za podarki piwne,
po trzecie: wszystkim uczestnikom porterkowania za wspaniałe towarzystwo i przednią browar.bizową zabawę.
Zdrowie uczestników OGDP!!!
A tak przy okazji, jakby gdzieś u kogoś z porterowiczów znalazła się moja zagubiona [w akcji ] czarna koszulka z napisem BEER MAN'S BEST FRIEND to proszę o zaopiekowanie się nią i o info.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykArt wczoraj mi powiedział, że koszulkę ktoś jednak zgarnął dla Ciebie z naszego domu. Ale kto to był to nie pamięta. Mam nadzieję, że zguba dotrze do Ciebie cała i zdrowa.Comment
-
dziękuję Monne i Konyemu za poważne podejście do sprawy - pomimo odwołania swej wizyty w ostatnim momencie - udało się nam rozliczylić z tej drobnej kwoty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneCzy to sugeruje możliwość innej opcji?
co do pytania o cykliczność - jest to przewidziane do przemyślenia na marzec 2007- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Proszę o objaśnienie do piw od Adminostwa. Co znaczy na kapslu 10 12 lub 10 13 Nie wiem po co są dwie liczby. Ta mniejsza określa warkę, jak sądzę. A co oznacza to '10' ?Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumProszę o objaśnienie do piw od Adminostwa. Co znaczy na kapslu 10 12 lub 10 13 Nie wiem po co są dwie liczby. Ta mniejsza określa warkę, jak sądzę. A co oznacza to '10' ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment