Pomysł jest przedni i bardzo chciałbym zawitać. Niestety, nie planuję w najbliższym czasie robić portera bałtyckiego, a potem będzie już za późno. Będę mógł co najwyżej przywieźć angielskiego (12 Blg), oczywiście jeśli wyjdzie.
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
-
Żeby o sobie przypomnieć uczynię małe podsumowanko:
1. Art
2. Maggyk
3. Marusia
4. Wes
5. Wesowa (co prawda Wes nie zgłosił, ze z małżonką wstępnie się deklaruje, ale mam nadzieję, że oboje przyjadą, więc pozwliłam sobie na małe nadużycie)
6. Albeertos
7. Krzysiu
8. Ergie
9. Jackson
10. Antoś
11. Marcin_wc
12. Twilight_Alehouse
Jak kogoś pominęłam to przepraszam, na razie więc zapowiada się degustacja domowa.Last edited by Maggyk; 2006-03-04, 12:29.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwstępny termin to pierwsza grudniowa sobota (02.XII.2006),**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
HTML:Maggyk Widzę, że na razie niewielkie zainteresowanie Dodam, że wstępne deklaracje są potrzebne byśmy wiedzieli czy mamy się rozglądać za lokalem, czy nie (mamy już co prawda coś niecoś na oku, ale aleeeeee różnie to bywa). Ponadto impreza ma być dla wielbicieli porterów, więc warunkiem koniecznym nie jest uwarzenie portera, ale samo wielbienie go
.
Comment
-
1. Art
2. Maggyk
3. Marusia
4. Wes
5. Wesowa (co prawda Wes nie zgłosił, ze z małżonką wstępnie się deklaruje, ale mam nadzieję, że oboje przyjadą, więc pozwliłam sobie na małe nadużycie)
6. Albeertos
7. Krzysiu
8. Ergie
9. Jackson + Fteo
10. Antoś
11. Marcin_wc
12. Twilight_Alehouse
13.Yemiołka (morze)
14. Monne
15. Joelka + porter
16. Rzuff
Oj, pora szukać lokaluComment
-
Odswieze Wam temat troche
17. jaLast edited by naczelnik; 2006-08-26, 18:50.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
-
To jak nas tyle osób ma być, to Opolanie proszeni są o opracowanie bazy noclegowej, chyba, że wzorem noclegów u Marusi, pokotem u Admina na podłodzeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonBędą zniżki na pociąg?? Bom jest zainteresowan.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment