Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonBędą zniżki na pociąg?? Bom jest zainteresowan.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzy to prawda, że na tej imprezie będą rozprowadzane koszulki porterowe?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa forumowiczki też będą tak przymierzać?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
tak, potrzebuję solidnej motywacji!
a już serio... to nie ode mnie zależy. z końcem listopada albo będę już bez pracy, albo znał grafik na grudzień, więc i tak decyzję podejmę w ostatniej chwili a dobre argumenty to podstawa.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTa i stringi męskie pod warunkiem wcześniejszej przymiarki na oczach uczestniczek
Męskie to raczej widziałbym takie pełniejsze majtki na chłodniejszy czas, bo do portera pasują. Natomiast stringi damskie w komplecie ze stanikiem, wszystko w kolorze czarnym i delikatna, drobna koronka w kolorze beżowej porterowej piany jawią mi się całkiem ciekawieMM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonStringi porterowe męskie ?
Męskie to raczej widziałbym takie pełniejsze majtki na chłodniejszy czas, bo do portera pasują. Natomiast stringi damskie w komplecie ze stanikiem, wszystko w kolorze czarnym i delikatna, drobna koronka w kolorze beżowej porterowej piany jawią mi się całkiem ciekawie
Ps.: Chyba dalej od tematu ta dyskusja nie może odbiec.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykWszystko zależy od punktu widzenia. Moim zdaniem męskie stringi na zgrabnym tyłeczku, to jest toMM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Ps.: Chyba dalej od tematu ta dyskusja nie może odbiec.
P.S. A propos cipendejlsów - a Jarek lat 12 będzie? Bo bez niego to lipa nie występyLast edited by Marusia; 2006-10-04, 08:31.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)
P.S. A propos cipendejlsów - a Jarek lat 12 będzie? Bo bez niego to lipa nie występyLast edited by iron; 2006-10-08, 19:20.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
mglista lista
przejrzałem sobie wątek no i skleciłem listę ówcześnie chętnych. Ponieważ muszę dać znać komu trzeba czy będzie nam potrzebna knajpa cała czy wystarczy podłoga w Adminowie, bardzo proszę wszystkich z listy o potwierdzenie swego udziału W TYM WĄTKU do czwartku włącznie (09.XI.2006). Mam wrażenie że lista się mocno przerzedzi. Oczywiście osoby nie wymienione a chętne przybyć - proszę również o wpisanie się w tym temacie.
1. Art (niniejszym potwierdzam )
2. Maggyk (niniejszym potwierdzam )
3. Marusia
4. Wes
5. Wesowa
6. Albeertos
7. Krzysiu
8. Ergie
9. Jackson
10. Fteo
11. Antoś
12. Marcin_wc
13. Twilight_Alehouse
14.Yemiołka (morze )
15. Monne
16. Joelka + porter
17. Rzuff
18. Naczelnik
19. 20. Shlangbaum
21. Aldach
22. Kony- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment