Chętnych już jest 15 osób, zatem myślę, że spokojnie można zamówić beczkę porterka 30 l - każdy wypije conajmniej po literku, a resztę w pety No i chyba już warto na tyle osób zarezerwować stoliki w knajpie. Już się cieszę (choć oczami wyobraźni nie cieszę się na wielce prawdopodobnego niedzielnego kaca, przyszykuję sobie jakiś zestaw piwek do reanimacji)
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksontak, to pewnie tylko w erze :/Comment
-
W sumie to jeszcze nie wiadomo co wyniknie ze spotkania, bo jak widzę, ART zostawił sobie jakąś furtkę dla różnie toczących się spraw
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART(...) jutro będę drenował kilka spraw, to się obaczy jak sprawy się potoczą z OGDP...MM961
4:-)Comment
-
chodziło mi o knajpę, bo chętnych miałem mieć zebranych dwa tygodnie temu, a niektórzy obudzili się dopiero podczas mojej nieobecności w Polsce.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTchodziło mi o knajpę, bo chętnych miałem mieć zebranych dwa tygodnie temu, a niektórzy obudzili się dopiero podczas mojej nieobecności w Polsce.
na przyszlosc obiecuje poprawe!brloin; od Szczecina do WrocławiaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brlointo w wyniku przydlugiego, narkotycznego snu po norweskich nibypiwach. taka woda, a muli strasznie...
na przyszlosc obiecuje poprawe!
teraz chętnie się dowiem w jakich godzinach będziemy mogli oczekiwać przybywania szanownych porterowiczów... co by jakoś sensownie rozplanować dzień.
(już chciałem zapytać w jakich porach kto przyjedzie ale się opanowałem )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw jakich porach kto przyjedzie
Brać wrocławską się zbierze jakoś do kupy, cobyśmy na raty nie przyjeżdżali - naradzimy się w najbliższy piątek, jaka godzina komu pasuje najlepiej, myślę, że trza by kole 16 wylądować w OpoluComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa prawdopodobnie przyjadę w dżinsach
Brać wrocławską się zbierze jakoś do kupy, cobyśmy na raty nie przyjeżdżali - naradzimy się w najbliższy piątek, jaka godzina komu pasuje najlepiej, myślę, że trza by kole 16 wylądować w Opolu
Co do porów, to naradzimy się i wtedy zaatakujemyMM961
4:-)Comment
-
Pytanie do Arta: beka jakiego portera? Boss, czy Żywiec?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonKurde ja też w dżinach planowałem, ale może wypada gajer założyć???? Marusia, Ty to jakąś kremplinę byś przywdziała odświętną może
Co do porów, to naradzimy się i wtedy zaatakujemyPiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.Comment
-
Na razie stawiam na lżejszego Bossa - jutro ma się wyklarować Jeśli nie będzie klarowny w obwodzię będę starał się mieć cieszyńskiego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
No zdecydowanie Boss mniej kopieComment
Comment