Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno ja zawsze głodny jestem...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Mi tam to nie przeszkadza - możecie przybywać Ostrzegam jednak, że warunki spania będą spartańskie, jak nasze mieszkanie to wytrzyma nie wiem, ale jakoś postaramy sie Was wszystkich upchnąć po kątach. Jeśli jeszcze ktoś zamierza przybyć i dawał nam wcześniej znać a nie ma go na poniższej liście, niech da znać, a jeśli ktoś z poniżej listy rezygnuje niech też napisze:
1. Art
2. Maggyk
3. Marusia
4. Jackson
5. Monne
6. Kony
7. e-prezes
8. Marcin_wc
9. Wiktoria
10. Pepek
11. brloin
12. BigLebowski
13. Sherman
14. Qboland
15. Jaqba
16. Pix
17. Bakłażan - odebrano prawo do rezygnacji na mocy decyzji Administracji Browar.biz z dnia 22.11.2006
rezerwa:
18. Jerzy
19. Slavoy
+ Anteks - jeno porterem zawita
+ Shlangbaumy przelotem
ZAPISY Z OPCJĄ NOCLEGU ZAKOŃCZONE.Last edited by Maggyk; 2006-11-26, 10:00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
a o co w ogóle chodzi z tą imprezą?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZwyczajnie - robicie pożegnanie mieszkania, a my przyjeżdżamy na demolkęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Ja rezerwuję kawałek łóżka w małym pokoju!!! (Albo całe, jeśli Slavoy przyjedzie)
U mnie rekordowo spało 15 osób, a Arta chata większą jest, zatem jakoś się pomieścimy, zwłaszcza, że będzie nam pewnie i tak wszystko jedno po tych porterach
Comment
-
-
Nasze mieszkanie niby większe jest, ale też bardziej zagracone róznymi takimi sprzętami. Też myśle, że po iluś tam porterach ludziom będzie wszystko jednoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Ponieważ jestem świeżo po zabiego-operacji (12 szwów ) - poproszę o łóżko z średnio-twardym materacem, szafkę na kufel i telefon, kaczkę, śniadanie o 9.00 i alka-prim. To chyba nie są duże wymagania ?
Acha, i telewizor bo wieczorem jest relacja z PŚ w narciarstwie alpejskim !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyPonieważ jestem świeżo po zabiego-operacji (12 szwów ) - poproszę o łóżko z średnio-twardym materacem, szafkę na kufel i telefon, kaczkę, śniadanie o 9.00 i alka-prim. To chyba nie są duże wymagania ?
Acha, i telewizor bo wieczorem jest relacja z PŚ w narciarstwie alpejskim !Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykChyba pomyliłeś imprezy. U nas dostaniesz miejsce na średnio twardej podłodze (no chyba, że Marusia zrezygnuje z rezerwacji).
Comment
-
Comment