No tak, a ja przyjeżdżam sama, mój chłop złapał randkę z jakimś nowym serwerem którego ponoć musi postawić i to przez najbiższy weekend
Tak więc proszę o wykreślenie z listy Qbolanda.
Co się martwisz - tylu młodych chłopców będzie, taki Jackson będzie bez Fteo I ma oddzielna miejscówę na balkonie zarezerwowaną.
Qboland w Opolu też na pewno są serwery do postawienia. Trzeba tylko dobrze poszukać.
nie wiedzieć czemu oddaliśmy ostatnio potrzebującym ok. 30 łóżek i tapczanów, czytaj wygodnych miejscówek leżących - i tym samym porterowicze powinni przywieźć ze sobą jakieś psiworki i karimaty (jeśli chcecie spać w ogóle )
Co do BOSSa - już wiem że nie będzie. Dwa-trzy miesiące niestety było za mało. Mam załatwić 30-kę cieszyńskiego? Ponoć w jednej jamie ostała się jeszcze jedna beczułka. Ale wymaga to pewnego gimnastykowania i jeśliby nie było zbytniego entuzjazmu, to nie będę nawet tykał sprawy.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
O chorobcia W Gnieźnie złotówę mniej!
Tak przy okazji to udanego porterowania Wam życzę
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment