Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyCzego w sumie nie zrobił?
Admina zaporterowało na amen. Już mu tak zostanie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wy tu gadugadu o pierdołach, a szampon nadal poszukuje właściciela. Jest już zrozpaczony. Sherman to nie jest przypadkiem Twoja własność. Tyś to bowiem jako ostatni korzystał z prysznica.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanWłaśnie sprawdziłem, to ja go porzuciłem,a raczej zapomniałem o nim . Możecie się nim zaopiekować?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanSugerujesz że właściciel jest niepijący? Jeśli tak to chyba nie ja go zapomniałemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
No dobra zaopiekujemy się nim. Może nawet zapakujemy go w najbliższą paczkę wysyłaną do Wrocławia, tudzież przekażemy Marusi w Cieszynie, pod warunkiem, że się oczywiście zgodzi dzwigać taki ciężąr.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykprzekażemy Marusi w Cieszynie, pod warunkiem, że się oczywiście zgodzi dzwigać taki ciężąr.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJeśli waży mniej niż 5 kg to spokoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanJestem bardzo dzwieczny za to co dla niego robicie.
btw mogłabyś zamieścić przepis na sałatkę ziemniaczaną vel kartoflaną która była obecna na imprezie. Smaczna była i sam bym sobie taką przygotował.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment