Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
2006.12.02 - Opolskie grudniowe dni porterowe
Collapse
X
-
-
-
chodzi o to że knajpka generalnie zamykana jest dość wcześnie ok. 20:00 - 21:00 i jednak nie wyobrażam sobie że dla 6-7 osób ktoś będzie siedział z nami w ciemną porterową noc. Innej zaprzyjaźnionej knajpy gdzie możnaby spożywać własne piwo nie mamy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTodchudzona lista na obecną chwilę przedstawia się tak:
1. Art
2. Maggyk
3. Marusia
4. Jackson
5. Monne
6. Kony
7. naczelnik
8. e-prezes
rezerwa:
9. Jerzy
10. Jerzy, nadal w rezerwiebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJerzy, nadal w rezerwie
Comment
-
-
Widząc tę marniutką frekwencję ostatnim rzutem na taśmę do porterowania zapisują się:
Wiktoria
&
Pepek
Comment
-
-
oho lista rozrasta się w zastraszającym tempie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloinspoznionym co prawda, ale jakby jednak lista nie byla jeszcze zupelnie szczelnie zamknieta to chetnie dolaczePiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
A może przedłużyć Opolskie grudniowe dni porterowe do Sylwestra?
Do Opola bliżej niż do Częstochowy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA może przedłużyć Opolskie grudniowe dni porterowe do Sylwestra?
Do Opola bliżej niż do Częstochowy...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksjedźcie do Opola moje portery(i nie tylko) już tam są
widzę że jeszcze kilkoro chętnych się może pojawić, jutro będę drenował kilka spraw, to się obaczy jak sprawy się potoczą z OGDP...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment