Tak sobie z Artem zaplanowaliśmy trochę wcześniej do Krakowa przed giełdą zawitać. Razem z naszymi gospodarzami ustaliliśmy, że w czwartek możemy sobie pofolgować i odwiedzić Dom Norymberski. Nie wiem jeszcze dokładnie o której godzinie, ale pewnie tak między 18 a 19. Jakby jakiś LajboCK chciał do nas dołączyć to będzie git, a i nie-lajboCKa chętnie zobaczymy
2006.02.16 Kraków- Administracja w Domu Norymberskim
Collapse
X
-
2006.02.16 Kraków- Administracja w Domu Norymberskim
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-02-13, 14:42.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak
-
-
Ha jakoś myślami byłam już w okolicach giełdy w Świdnicy Prostuję więc chodzi o czwartek 16 lutego 2006.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
ja jako nie-lajboCK się zgłaszam gotowy towarzyszyć Administracji przy osuszaniu beczek w DN tylko podajcie jeszcze dokładną godzinę.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieja jako nie-lajboCK się zgłaszam gotowy towarzyszyć Administracji przy osuszaniu beczek w DN tylko podajcie jeszcze dokładną godzinę.
a co do godziny, to zacytuję wiadomość z I postu
"Nie wiem jeszcze dokładnie o której godzinie, ale pewnie tak między 18 a 19."- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieja jako nie-lajboCK się zgłaszam gotowy towarzyszyć Administracji przy osuszaniu beczek w DN tylko podajcie jeszcze dokładną godzinę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Uff ostatnie wspomnienia z Krakowa do opisania. Na spotkanie stawili się:
1. Nitka
2. Bahtol
3. Art
4. Maggyk
5. Publius z nadszarpniętym głosem
6. Ergie
7. Piokl "odrzuć" 13
8. E-prezes jak na nieformalnego szefa LajboCKów przystało pod krawatem
Mam nadzieję, że wymieniłam wszystkich.
Piwo sie piło i się rozmawiało. W okrojonym składzie udaliśmy się po zamknięciu Restauracji Norymberskiej do Szynku, gdzie niektórzy demonstracyjnie wibrowali Było Świetnie.
W tym temacie również chciałabym podziękować Nitce i Bahtolowi za znoszenie naszych fanaberii, karmienie nas, użyczenie nam łóżka i długie przy piwie rozmowy. Już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, jak nas jeszcze zechcą.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA co, duży napiwek dostał ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Szlangi jak będzie się tak czepiał DN to następnom razom kelnier nasika Ci do piwa, więc uwazajLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment