Wstępnie i niezobowiązująco. Jeśli ktoś ma chęć, to coś w rodzaju minizlotu, u mnie nad morzem. Zapraszam prawdopodobnie w terminie 24-30.07.2006. Tym razem nie weekendowo, w sposób jeszcze mniej zorganizowany, za to dłużej. Nie chce mi sie pisać co jest, czego nie ma , więc odsyłam do tematu z zeszłego roku:
Karwieńskie Błota 2006
Collapse
X
-
Ja się piszęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTermin odległy, ale chciałbym przybyćComment
-
Ja może też przyjadę - jakiś film się nakręci...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wstępnie pisze się z Anią na jedno dniowa wizytę na mini zlocie w Karwieńskich Błotach.
Mam nadzieję, że 'maleńka' dalej będzie podawała smaczną pizzę w lokalnym "pubie"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksona potem się go zainteresowanym nie udostępni....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Jak będziemy to przyjedziemy z pupilem Amikiem, żeby bokserka się nie nudziła.
Ale to jeszcze tyle czasu i piwa upłynnie.ZłośnicaComment
-
Mało przytomny jestem, pracować jakoś mi się nie chce, więc myślami w przód wybiegam, ku słońcu gorącemu, falom chłodnym i ku piwu w Tawernie...
Termin się już raczej nie zmieni. Może tylko tyle, że z przyczyn praktycznych lekko go przesuwam. Zamiast 24-30.07, to 21 (wieczorem) - 30 południe. Jeśli ktoś by się kierował tylko na weekend, to sugeruję ten 21 -23.07. Bo w ten drugi, to już będzie zbieranie obozu i impreza tylko na pół gwizdka (kierowcy - ktokolwiek to bedzie...- będą musieli być w niedzielę zdatni do użytku...).
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Ja podtrzymuję swoją obecność. Walczę o cały tydzień ale zobaczę jak z urlopem.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment