Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Karwieńskie Błota 2006
Collapse
X
-
Justyna nie wrzuci, bo nie jest zarejestrowana na Forum...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJustyna nie wrzuci, bo nie jest zarejestrowana na Forum...Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-08-02, 09:13.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJustyna nie wrzuci, bo nie jest zarejestrowana na Forum...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
a czy zostanie też przygotowany dokument dot. ww "filmu drogi" zachowany w konwencji "The making of..." ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA w aparacie Slavoya jest kilka fotosów do filmu drogi, w tym sceny miłosne inspektora Rodzyna.
Wiem tylko, że spotkalem na plaży słynnego marynarza Popeye. Niestety przeszkodziłem mu we wpierniczaniu szpinaku...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Kilka klatek bliżej jest obrazek przedstawiający inspektora Rodzyna molestowanego przez syrenę w morskiej pianie.Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2006-08-02, 10:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyJa tam o scenach miłosnych nic nie wiem.
Wiem tylko, że spotkalem na plaży słynnego marynarza Popeye. Niestety przeszkodziłem mu we wpierniczaniu szpinaku...
Doskonałem ujęcie Inspekorze Rodzyn.
Darku ubiegłeś mnie podstępem. Mnie - samego Herszta Naszej Bandy. Otrzymujesz pierwszy plaster żótłtego sera jako ostrzeżenieOstatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-08-02, 10:32.MM961
4:-)
Comment
-
Comment