Karwieńskie Błota 2006

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Tak sobie myślę , że już czas składać piwne zamówienia. Ze swej strony oferuję m.in: Gościszewo (tradycyjnie) oraz Barkasa plus ewentualnie Czarnków, Fortuna, Żnin, Jagiełło, Zodiak itd. Co do moich pragnień to już na PW
    JA dziś zrobię mały rekonesans po wrocławskich sklepach.

Z tego co czytam na forum to dostępne będzie: Fortuna (Smoki), Gab (stout, kama-sutra), Lwówek, Namysłów, Ciechanów, Głubczyce&Brzeg.
    Po drodze do Błot zawitam pewnie do Czarnkowa i zakupię do petów trochę Noteckiego, które także mogę dostarczyć dla chętnej osoby. Mogę kupić także butelkowe.
    MM961
    4:-)

Comment

• Małażonka
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 4602

Jeśli będzie podobnie, jak w zeszłym roku, to Ciechanów będziesz sobie mógł darować. Zaopatrzenie będziecie mieli praktycznie na miejscu!

Comment

• zythum
        • 2001.08
        • 8305

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
        JA dziś zrobię mały rekonesans po wrocławskich sklepach.

Z tego co czytam na forum to dostępne będzie: Fortuna (Smoki), Gab (stout, kama-sutra), Lwówek, Namysłów, Ciechanów, Głubczyce&Brzeg.
        Po drodze do Błot zawitam pewnie do Czarnkowa i zakupię do petów trochę Noteckiego, które także mogę dostarczyć dla chętnej osoby. Mogę kupić także butelkowe.
        Gdybys mógł kilka butelkowych dla mnie wziąć. Chętnbie napiłbym się beczkowego ale nie wiem czy w ogóle przyjade i kiedy. Będę wiedział dopiero 19 lipca. Strasznie mi się poplatała sytuacja życiowa - jak zwykle. Po prostu po długim zwolneiniu mogę nie dostać zaplanowanego urlopu - choć mam nadzieję, że tak nie będzie.
        To inaczej miało być, przyjaciele,
        To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
        Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
        Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
        Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
        Królowie banków, fabryk, hut
        Tym mocni są, że każdy kradnie
        Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• JAckson
          🍼🍼
          • 2004.05
          • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
          Jeśli będzie podobnie, jak w zeszłym roku, to Ciechanów będziesz sobie mógł darować. Zaopatrzenie będziecie mieli praktycznie na miejscu!
          Fakt
          MM961

Comment

• JAckson
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
            Gdybys mógł kilka butelkowych dla mnie wziąć. Chętnbie napiłbym się beczkowego ale nie wiem czy w ogóle przyjade i kiedy. Będę wiedział dopiero 19 lipca. Strasznie mi się poplatała sytuacja życiowa - jak zwykle. Po prostu po długim zwolneiniu mogę nie dostać zaplanowanego urlopu - choć mam nadzieję, że tak nie będzie.
            No więc dasz mi znać, jak już będziesz wiedział co i jak. Życzę pozytywnego rozpatrzenia podania o urlop przez pracodawcę
            MM961

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5618

Slavoy starznie nas namawia na te Karwieńskie Błota, w końcu obiecaliśmy mu, że będziemy na 100%, jak spadnie śnieg
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• JAckson
                🍼🍼
                • 2004.05
                • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                Slavoy starznie nas namawia na te Karwieńskie Błota, w końcu obiecaliśmy mu, że będziemy na 100%, jak spadnie śnieg
                Słyszałem, że po 20 lipca ma się bardzo popsuć pogoda - szykujcię się więc na przyjazd do Błot
                MM961

Comment

• bury_wilk
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.01
                  • 2655

Kwestia organizacyjna (piszę teraz, bo potem mogę nie mieć czasu...)
                  1) Z tego, co widzę wszyscy nastawiają się na przyjazd w sobotę rano. Jeśli ktoś miałby być w piątek wieczorem, to proszę o esemesa, najlepiej do czwartku (to znaczy nie tego jutro, tylko tego za tydzień). 501555885
                  Pod tym numerem również info, jakby ktoś nie mógł trafić, albo takie tam. Może się zdarzyć, że nie będę w pobliżu telefonu, lub będzie się ładował w sklepie, więc proszę się nie zrażać i dzwonić do skutku.
                  2) Tak jak w zeszłym roku pobieram characz, w kwocie jeszcze nie znanej, ale na pewno bardzo wysokiej (pewnie kilka zł). Tak nieco poważniej, to muszę pokryć jakiś tam procent utrzymania i przygotowania działki. Tą kwotę dzielę przez ilość dni (wychodzi mi ile muszę wyłożyć za dzień), a to z koleji przez ilość osób korzystających danego dnia (co daje każdego dnia indywidualną składkę. Mętne to, wychodzą jakieś śmieszne pieniądze, nie mniej jak się zbiorą do kupy, to jest tyle ile powinno. Jest też opcja powiększenie stawki dziennej o udział we wspólnej kuchni, ale jak powiedziałem, to opcja. Nie ma zniżki dla dzieci, zwłaszcza lat 12 ani dla emerytów i rencistów.
                  3) Jak dojechać i takie tam są w temacie z zeszłego roku. Nie chce mi sie powtarzać
                  4) Jest grill, ale niewielki, toteż gdyby była koncepcja skorzystania z takiego urzadzenia, to dobrze, żeby jeszcze z jednego ktoś przywiózł, bo sie nie pomieścimy.
                  5) Jeszcze nie wiem, czy będzie bandera (nie wiem w jakim stanie jest maszt), ale mam nadzieję, że będzie.
                  6) inne (jak mi sie przypomni, to napiszę)
                  Lubię kiedy się zieleni
                  Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• JAckson
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Zamierzam jechać z żonką samochodem. Mam dwa miejsca. Zainteresowana byłą Marusia oraz Monne. Czy to panie potwierdzają?

Jest możliwość wyjazdu w piątek 21.07 po godzinie 15 z noclegiem w Czarnkowie poprzedzonym spożyciem miejscowych wyrobów. Rano (przed południem) w sobotę wyjazd do Błot. My planowaliśmy nocleg w aucie na parkingu obok knajpy, ale co z Wami dziewczyny? Macie jakiś pomysł lub propozycję?
                    MM961

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Zamierzam jechać z żonką samochodem. Mam dwa miejsca. Zainteresowana byłą Marusia oraz Monne. Czy to panie potwierdzają?
                      Tak jak się już uprzednio umawialiśmy - zależy od pogody, jak będzie zimno i deszcz - nie jadę.
                      My planowaliśmy nocleg w aucie na parkingu obok knajpy, ale co z Wami dziewczyny? Macie jakiś pomysł lub propozycję?
                      Właśnie się o tym dowiedziałam, więc trudno mieć jakiś pomysł, po prostu trzeba przeszukać bazę noclegową, a jak będzie za drogo to zmniejsza to prawdopodobieństwo mojego wyjazdu.

P.S. Na ile szacujesz koszt przejazdu autem?
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23975

w Czarnkowie jest hotelik obok fabryki płyt wiórowych, nocleg 35 zł. ale dość daaaaaaaleko od centralnego ogródka z Czarnkowem (ale daliśmy radę ).
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• emes
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.08
                          • 4275

Ja będę jechał z samego rana w piątek ze stolicy.

p.s.
                          Jestem zbulwersowany haraczem przez "ch"

Comment

• monne
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2006.02
                            • 914

U mnie szansa podróży spadła . Jeśli będziesz miał kogoś chętnego i zdecydowanego na wyjazd to ja oddaję swoje zainteresowanie miejscem, gdyż mój wyjazd to wielka niewiadoma, albo inaczej: drastyczny spontan . Niczego zatem nie planuję.
                            .

Comment

• JAckson
                              🍼🍼
                              • 2004.05
                              • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                              P.S. Na ile szacujesz koszt przejazdu autem?
                              Przy założeniu 500km i cenie paliwa 4zł/dm3 koszt około 140zł.
                              MM961

Comment

• JAckson
                                🍼🍼
                                • 2004.05
                                • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                                U mnie szansa podróży spadła . Jeśli będziesz miał kogoś chętnego i zdecydowanego na wyjazd to ja oddaję swoje zainteresowanie miejscem, gdyż mój wyjazd to wielka niewiadoma, albo inaczej: drastyczny spontan . Niczego zatem nie planuję.
                                Nie ma problemu - będzie więcej miejsca Może jednak uda Ci się wyrwać i przyjechać choćby pociągiem.
                                MM961

Comment

Przetwarzanie...
                                X