Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Karwieńskie Błota 2006
Collapse
X
-
Jaki pazerny na puchary - ten Rodzyn - a robota dla idei Poza tym Twoja korupcja jest po prostu śmiesznaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJaki pazerny na puchary - ten Rodzyn - a robota dla idei Poza tym Twoja korupcja jest po prostu śmiesznaMM961
4:-)
Comment
-
-
Każdy z Was to pies na podwawelską
A w ogóle to... nic nie zmądrzeliścieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dzisiaj dopiero wróciłem z Karwieńskich Błot. Dziś z samego rana się nawet kąpałem w morzu. Pogoda wyśmienita. "Młodzież" musiała mi pomóc odpalić auto, bo po wielogodzinnej imprezie przy dźwiękach sprzętu z auta i kilkukrotnym ładowaniu telefonu z gniazda zapalniczki, bez jeźdzenia przez póltora tygodnia, rozładowałem akumulator Pięknie się wracało w poniedziałek, mało aut na drodze, to był dobry pomysł wracania dzisiaj.
Comment
-
-
Trzeba było pociągnąć auto kajakiem, zamiast męczyć młodszych
Pojawiła się przede mną nadzieja na jeszcze jeden weekend w Błotach, ale wolę nie zapeszać...
A co powiecie na nową scenę. Różowy Roman podstawia nogę Ślepemu Mistrziowi i ten zrywa sobie więzadła krzyżowe w kolanie. Potem Ślepy Mistrz tymi zerwanymi więzadłami dusi Różowego Romana. W tle statystuje dwóch nowych martwych Niemców, twarzą do ziemi (mogę ich zagrać gratisowo, a co...) i spalona ręka saturatora.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonW związku z tym, że mam grać saturator stanowczo domagam się zamieszczenia w wyżej wymienionej scenie proporców z napisami w stylu: 'chcesz się napić - umyj sobie kubek'.
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkAle w tej akurat scenie gra tylko jedna spalona ręka, a nie cały saturator...
Przypomniała mi się jeszcze jedna kultowa już scena w której to Ślepy Mistrz z Jednym Uchem traci głos po wygranej bitwie, po czym mówi bardzo ważne słowa: "Straciłem głos". Potem zapada zmrok i film staje się niemy z napisami obrazującymi myśli Mistrza, np. "Ktoś mi zeżarł nunchaku z podwawelskiej i zakosił ucho".Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-08-01, 08:02.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAle to moja saturatorowa ręka
Swoją drogą już w niedzielę, zaraz po powrocie z KB, zstąpiłem ze ścieżki prawdy wytyczonej przez Ślepego Mistrza i zamiast podwawelskiej kupiłem toruńską...
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPoza tym ma o wiele węższe możliwości militarne.
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
Comment