Ja też będę walczył o kilka dni urlopu w tym czasie, ale co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem.
Karwieńskie Błota 2006
Collapse
X
-
Zgodnie z ubiegłoroczną tradycją i my także przyjedziemy do Karwieńskich Błot . Planujemy pojawić się na weekend 21-23.VII.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2006-05-12, 15:05.
Comment
-
-
Jesli i mi uda sie zgrac, to chetnie zagram role w nowej superprodukcji
Rzecz jasna bez naleznegoPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A może przy okazji minizlotu zorganizujemy sobie minifestiwal piw domowych? Może być z konkursem, kto zajmie pierwsze miejsce wygrywa przymusową kąpiel w morzu, kto drugie pod prysznicem, a kto ostatnie w kanałku... No dobra, to głupi pomysł, ale pierwszą propozycję podtrzymuję.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Ostatnio w tv pokazywali Karwieńskie Błota i zbiorowisko nielegalnych domków letniskowych - oj, będzie się działo
Bury> jeszcze musiałbyś wymyslić jakieś ciekawe konkursy dla kibiców i pomagierów piwowarówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkA może przy okazji minizlotu zorganizujemy sobie minifestiwal piw domowych?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelOstatnio w tv pokazywali Karwieńskie Błota i zbiorowisko nielegalnych domków letniskowych - oj, będzie się działo
Bury> jeszcze musiałbyś wymyslić jakieś ciekawe konkursy dla kibiców i pomagierów piwowarów
W sumie, to już tam jest wesoło, bo odwołany cwaniaczek nie daje się odwołać i wygonił nowego cwaniaczka z biura. W efekcie jeden siedzi za biórkiem, a drugi na ławce przed urzędem, obaj twierdzą, że pracują, obaj wydają zarządzenia, a ci są pod nimi nic nie robią, bo nie wiedzą kogo mają słuchać.
A konkursów oczywiście nie zabraknie...
Po za tym, jak jest festiwal, to ktoś powinien śpiewać. Trzeba ściągnąć jakąś gwiazdę przez duże "G" :P
Ostatnia zmiana dokonana przez bury_wilk; 2006-05-16, 12:47.Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
-
Ja zaśpiewam - JA
ps. A kibel też obronięTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesKibel musi zostać. Co jak co, ale składanego kibla to ja do Karwieńskich Błot nie zamierzam przywozićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNAwet jeżeli zasypią dół to jest jeszcze (chyba) tajniacka lodówka
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
Comment