Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Karwieńskie Błota 2006
Collapse
X
-
-
Jak to nieobejrzanego? Ja oglądałem, nawet niedawno, w nowej linuksowej technologii. Dźwięk się pięknie zsynchronizował z obrazem, za to obraz uległ małemu "zawinięciu" - wąski pasek uciekł z prawej strony na lewą
Dwójki nie będzie, od razu nakręcimy "trójkę", jeśli uda mi się dotrzeć; podejrzewam, że w piątek wieczorem to nastąpi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dobra, to ja jadę przystrzyc trawkę i podgrzać morze
Za tydzień czekam na minizlotowiczów. W razi einfo, pomoże Wujcio, albo podany wcześniej mój numer telefonu.
urlop, mam urlop, trala la la la la
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
-
Przygarść może przydatnych, a może nie, informacji od Burego via esemes:- woda w morzu ciepła
- duża fala tamże
- dużo latających (i zapewne dotkliwie gryzących) owadów
- ułatwienie orientacyjne: na plaży i w lesie ustawiono tablice z napisem "Karwieńskie Błota wejście 4"
- w sklepie dostępne są Jurand, Mazurskie Mocne i Barkas. O Amberze nic nie napisał, ale pewnie tradycyjnie bywa dostępny...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąCzy ktoś wraca w niedzielę?
Tak, ja wraz z Cukierniczką.
Comment
-
-
-
Pojawiła sie nowa partia Rycerza w Trójmieście, tak więc wszyscy którzy zgłaszali mi chęć skosztowana Gościszewa, będą mieli okazjęOstatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2006-07-20, 13:07.
Comment
-
Comment