Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Karwieńskie Błota 2006
Collapse
X
-
"Oszukać diabła, to nie grzech" -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWstępnie się nie zgadzam . Poza tym saturator traci sztuczne ręce. Prawdziwe ręce szmuglują w tym czasie gotowane mleko z kożuchem i czosnek.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkZgadzam się grać w jednym filmie z czosnkiem i mlekiem tylko wtedy, jeśli czosnek będzie grany przez pieczeń z dzika, a mleko przez półtoraka.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaTylko czemu mój mąż znowu będzie występował w charakterze trupa??
Ale następnym razem nie chcę tej roliComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZaraz, wydaje mi się, ze rolę trupa w tym roku z powodzeniem przejęłam na siebie No, fakt, ze tylko jednego trupa, nie pięciu....
Ale następnym razem nie chcę tej roli"Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA zagrasz twarzą do ziemi w błocie?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Błoto zostanie zagrane przez najświeższą warkę Imperatora...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaW każdym razie widzę już zaczątki scenariusza ''zwierzyńcowego'' i zastanawiam się, czy tym razem dam radę to pojąć z pomocą samej ''imitacji''Last edited by JAckson; 2006-08-08, 07:28.MM961
4:-)Comment
Comment