Może by się zmówić małą bandą na spróbowanie tego piwa? Jak tylko będzie znany termin to proponuję tutaj, wszystkim ślązakom, spotkanie. Mamy na szczęście kilka knajp do wyboru
Namysłów, Irlander na Śląsku - termin nie znany...
Collapse
X
-
Namysłów, Irlander na Śląsku - termin nie znany...
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachJak tylko będzie wiadomo w jakich knajpach i od kiedy Irlander będzie dostępny ja bardzo chętnie piszę się na spotkanie.
Oj przydałoby się spotkanie. Bo już dawno nic się odbyło. Może przyjdzie czas po giełdzie w Świdnicy - poopowiadacie mi jak tam było.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Podpisuję się pod postami Adam-ów dwóch - wszystkimi dostępnymi kończynami - spotkać się w końcu trzeba.
Tylko Adam16 - dbaj o gardło - żeby potem nie było...
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Podpisuję się pod postami Adam-ów dwóch - wszystkimi dostępnymi kończynami - spotkać się w końcu trzeba.
Tylko Adam16 - dbaj o gardło - żeby potem nie było...
Jako że część z nas nie będzie na giełdzie w Świdnicy, można przy okazji pozbierać podpisy pod porterową petycją do Okocimia.
Problem tylko w tym, iż nie dysponuję drukarką by to cudo wydrukować.Last edited by adam16; 2006-03-10, 15:28.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Knajpy już znane. Tylko data do ustalenia
Musze poszperać troche w planach miast.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
No to knajpa w Bytomiu już dokładnie namierzona. A tą w Katowicach, też chyba wiem gdzie znaleść. Damy radęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Mea culpa.Faktycznie Myszka jest na Zabrzańskiej.Trudno ja znaleźdź bo nie ma nazwy na budynku a o kasetonie namysłowa można zapomniec.W środku króluje Warka i Tyskie.
Namierzam druga knajpe w Bytomiu-Mirage.Jutro ide na zwiady. Ta bedzie bliżej od domuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotMea culpa.Faktycznie Myszka jest na Zabrzańskiej.Trudno ja znaleźdź bo nie ma nazwy na budynku a o kasetonie namysłowa można zapomniec.W środku króluje Warka i Tyskie.
Namierzam druga knajpe w Bytomiu-Mirage.Jutro ide na zwiady. Ta bedzie bliżej od domu
Telefon: 0 32 280 82 30Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To chyba masz na Modrzewskiego 10
Telefon: 0 32 280 82 30Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Ślązakom na otuchę podam, że Irlander w Krakowie (dziś wieczorem pytaliśmy z e-prezesem w barze Krystian's) będzie w marcu od 17 w poniedziałek.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To chyba masz na Modrzewskiego 10
Telefon: 0 32 280 82 30
A na Wyspiańskiego podobno jest Mirage.Z tego co wiem to był tam tylko Irish Pub,no chyba że zmienił nazwę.Zobaczymy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNie.To jest La Mirage.
A na Wyspiańskiego podobno jest Mirage.Z tego co wiem to był tam tylko Irish Pub,no chyba że zmienił nazwę.Zobaczymy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment