Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka
Namysłów, Irlander na Śląsku - termin nie znany...
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
No dobra - skoro joelce chce się przyjechać do Bytomia na Irlandera - to ja w takim razie pojadę do Wrocławia na to samo piwo - a co mi tam!!!
Niestety w ten weekend w Bytomiu nie dam rady się z wami spotkać
Smacznego...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76No dobra - skoro joelce chce się przyjechać do Bytomia na Irlandera - to ja w takim razie pojadę do Wrocławia na to samo piwo - a co mi tam!!!
Niestety w ten weekend w Bytomiu nie dam rady się z wami spotkać
Smacznego...Comment
-
No dobrze Tubylcy i Tambylcy, to może ustalmy jakąś sensowną godzinę spotkania.
Mam nadzieję, że moja deklaracja udziału nie odstraszy wszystkich i zjawi się przynajmniej jedna osoba poza mną.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Z oględzin bardziej sympatycznie wygląda Bar Myszka na Szombierkach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
No to zobaczymy się w Myszce. Kocurowi to powinno pasowaćLast edited by adam16; 2006-03-14, 18:37.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckZła to godzina 17. w dzień roboczy..., a w dodatku gdzieś "na Szombierkach"
Ja chyba przy następnej okazjiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachW takim razie Bar Myszka na Szombierkach od 17.00. Może być?
Dla niezorientowanych - dojazd do tegoż baru (ul. Zabrzańska 87 dla przypomnienia) tramwajami 5 lub 18 z centrum miasta.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
A u mnie zmiana planu pracy .
W piątek na nocBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Gadałem z Aldachem i postanowiliśmy, że może jednak w niedzielę więcej osób da radę przybyć. Wstępnie proponujemy 17.30-18.00. Co Wy na to?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotProsz wysiadac na przystanku Szombierki Rynek Obok przystanku znajduje się market Sesam a Bar Myszka jest po drugiej stronie ulicy.Comment
-
Niedziela nie jest złym pomysłem, aczkolwiek muszę to skonsultować z pozostałymi domownikami, którzy po poprzednim week-endzie spędzonym przeze mnie w Świdnicy
są zapewne spragnieni mojego towarzystwa jak przysłowiowe kanie dżdżu
Z tym że sugerowałbym nieco wcześniejszą godzinę, żeby zakończyć o w miarę przyzwoitej porze. Np 16.30.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chKiszot dawno tam pewnie nie był bo ten market przemianowali parę lat temu na Albert.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16może jednak w niedzielę Co Wy na to?Last edited by kiszot; 2006-03-15, 12:32.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment