Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Namysłów, Irlander na Śląsku - termin nie znany...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaO! To może się zsynchronizujemy na 8 kwietnia? Napiję się wkońcu piwa z sekcją górnośląską.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A wracając do Irlandera - w Myszce też ponoć nic nie wiedzą na temat tego piwa (Aldach sprawdzał). Może sprawa się wyjaśni po 20-tej bo wtedy powinienem być po rozmowie z właścicielami knajpy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTylko żeby nie wyszło, że my się zsynchronizujemy, a oni nie Nie będę jechać na Górny Śląsk tylko po to, żeby się z Tobą piwa napićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
aha! i w niedzielę nie mogę
ale ten 7-8 kwietnia już zapisuję! tylko jeszcze sprawdzę... w kalendarzu ...
dobra wygląda że nic nie ma
SKRÓCONY KALENDARZ 2006
Kalendarz imprez biegowych na 2006 rok
ZNALEZIONE BIEGI
2006-04-08
6,00
18. Złotnickie Biegi Przełajowe
Wrocław
0-713493716
przełajowy
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Już wiem - jutro piwo będzie - dwie beczki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachCzyli termin niedziela 16.30 lub nieco później zostaje.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Knajpa była nieco zatłoczona. Ale chyba tylko forumowicze w składzie: Aldach, Doodeck, Kiszot i niżej podpisany (Kocur się rozchorował i nie dotarł) brali Irlandera - inni sięgali po lecha, tyskie, tatrę.
Sam lokal może być, barmanka sympatyczna, ale mam pewne zastrzeżenia. Otóż, Irlander (3zł Za 0,5l) trafiał do szklanek żywieckich i tyskich, lany był z tyskiego nalewaka. To jakieś takie niepoważne mi się zdaje.
Sam Irlander zalatywał starością i myślę że to wina instalacji. Zresztą Aldach pil to piwo z Świdnicy i twierdzi, że tam smakowało inaczej – lepiej. Muszę jednak zaznaczyć, że by jak najbardziej wypijalny.
Niestety dzielnica w której mieści się knajpa nie należy do bezpiecznych o czym mieliśmy się okazję przekonać i następnym razem długo się będę zastanawiać nad powtórzeniem takiej eskapady w te rejony.
PS
Teraz jak patrzę na fotkę użytkownika Marka-C to coś mi się wydaje że i on był tam na piwie.Last edited by adam16; 2006-03-20, 15:28.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
u nas lali do szklanek namysłowa, ale z nalewaka żywca
dystrybucja piwa była robiona naprędce to co się dziwisz takich wpadek. ludziska nie wiedzą jeszcze o piwie, bo niby skąd. tylko browar.biz się o tym rozpisuje. ani na stronie BP (tam jest o stoucie Gaba), ani na stronie Namysłowa słowem nie wspomniane.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Teraz jak patrzę na fotkę użytkownika Marka-C to coś mi się wydaje że i on był tam na piwie.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Niestety dzielnica w której mieści się knajpa nie należy do bezpiecznych o czym mieliśmy się okazję przekonać i następnym razem długo się będę zastanawiać nad powtórzeniem takiej eskapady w te rejony.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachDzielnica jest taka sama jak wiele innych, po prostu mieliśmy pecha A nad eskapadą nie ma się co zastanawiać, tylko tam jest Namysłów w różnym wydaniu, Kiper i Głubczyce w jednym rejonie.Last edited by adam16; 2006-03-20, 21:06.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Tak jak napisał Aldach-mieliśmy po prostu pecha.Ale to sie może zdażyć wszędzie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment