Może być.
17-19.03.06 Marusia w Warszawie
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNp. 18.00 Bierhalle?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Przyjeżdzam o 17.00 na Centralną. Przywiozę trochę piwek z CZPiP dla tych nielicznych chętnych na spotkanie ze mną - norrmalnie popadam chyba w kompleksy
Slavoy z powodu obowiązków rodzinnych być może nie będzie mnie w stanie holować z dworca, zatem proszę albo o podanie sposobu dojazdu do Bierhalle, albo odbiór z dworca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
Opis dojazdu wraz z mapką masz tutaj.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDzięki Dojazd prościzna. Jeśliby jednak Ojciec Wujcio lub Emeryt Ahumba nie mieli co robić, to chętnie przyjmę ich na towarzyszy podróży tramwajem
Pracujący emeryt jest do Twojej dyspozycji. Puść mi tylko smsa o której dokładnie będziesz.No chyba, że jest to ten o punkt 17-tej w WawieLast edited by Ahumba; 2006-03-17, 21:24.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no dokładnie punkt 17 bardzo się cieszę, Emerycie drogi Zatem do jutra!
Comment
-
-
Jeśli pociąg z wrocka przyjedzie bez opóźnienia, to za sprawą Żony-Taxi Marusia będzie w Bierhalle od ok. 17.15 - 17.20.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No i już po....
Frekwencja poniżej krytyki :
- Marusia, slavoy, Ark, grzeber, dkrasnodębski, Wujcio i Ahumba.
Jeszcze bardziej wstyd mi za Bierhalle i nie chodzi o piwa. Notoryczne NIEDOLEWANIE to pryszcz przy podaniu piwa w szklance ze śladami szminki .
Dopiero bemowska knajpka u Jugola z pysznymi lanymi piwami z Łomży i Juranda oraz przemiłą panią podającą napoje poprawiła nam humoryLast edited by Ahumba; 2006-03-19, 10:10.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo i już po....
Frekwencja poniżej krytyki :
- Marusia, slavoy, Ark, grzeber, dkrasnodębski, Wujcio i Ahumba.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam167 osób i to ma być frekwencja poniżej krytyki? Może ja żartu nie chwytamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaBiorąc pod uwagę, że Marusia, slavoy i ja byliśmy niejako z urzędu (choć nie bez przyjemności) to 4 osoby na Warszawę to jest troszki przymało.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJeszcze bardziej wstyd mi za Bierhalle i nie chodzi o piwa. Notoryczne NIEDOLEWANIE to pryszcz przy podaniu piwa w szklance ze śladami szminki .
Nawet dobre piwo powinno mieć jakąś oprawę, a nie denerwować klentów tym, że ktoś szklanek nie domywa i w dodatku kantuje na piwie.Last edited by emes; 2006-03-19, 21:25.
Comment
-
Comment