Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
17-19.03.06 Marusia w Warszawie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesTrochę jestem tym zaskoczony, dawno nie byłem w Bierhalle i wydawałoby się , że takie rzeczy zdarzać się już nie powinny. A tu jakaś eskalacja dawnych "błędów".
Nawet dobre piwo powinno mieć jakąś oprawę, a nie denerwować klentów tym, że ktoś szklanek nie domywa i w dodatku kantuje na piwie.
Co prawda były one zamawiane w innym czasie, ale dziwne, że leją tak nierówno.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo i już po....
Frekwencja poniżej krytyki :
- Marusia, slavoy, Ark, grzeber, dkrasnodębski, Wujcio i Ahumba.
Jeszcze bardziej wstyd mi za Bierhalle i nie chodzi o piwa. Notoryczne NIEDOLEWANIE to pryszcz przy podaniu piwa w szklance ze śladami szminki .
Dopiero bemowska knajpka u Jugola z pysznymi lanymi piwami z Łomży i Juranda oraz przemiłą panią podającą napoje poprawiła nam humorybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Bardzo dziękuję za miłe spotkanko, również Małejzonce i Ironowi, którzy dzielnie towarzyszyli mi wczoraj w Barze Ania do czasu jak mój pociąg przyjechal (odprowadzili i dopilnowali, żebym wsiadła). Korzystając z okazji, że byliśmy tylko w trójkę, obgadaliśmy wszystkich
W Bierhalle faktycznie, z przykrością musze przyznać wpadki straszne z tym niedolewaniem, a moja brudna szklanka już była szczytem niechlujności W dodatku niektóre panie (nie wszystkie) podające byly strasznie naburmuszone i wręcz rzucały szklankę na stół.
Piwo tym razem było pyszniutkie, zarówno pszenica, jak i Bock, aczkolwiek cena 10 zł za 0,4 l to drobna przesada.
Dziękuję też oczywiście Żonie Taxi i Ahumbie za podwiózkę i nocleg, spało się bardzo dobrze, a ranny ptaszek Ahumba przygotował rowniez sniadanko dla śpiochów.
A tak po za tym: Ahumba, ja już wiem, czemu auto się zepsuło - tak się chwaliłeś w sobotę różnymi rzeczami, że sobie wykrakałeś
Comment
-
-
Jesteście pewni, że był Jurand? Jeżeli mówimy o knajpce Śliwowica Grill to podawali tam jeszcze tydzień temu Łomże i Budvara. To jest w ogóle znakomity lokal i jeżeli jeszcze jest tam Jurand to jeszcze lepiej.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
1. Był nalewak Juranda (choć to o niczym nie świadczy...)
2. Obsługa twierdziła, że to Jurand
3. Smakowało podobnie do JurandaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
4. smakowało lepiej niż Łomża
Comment
-
-
Trzeba będzie stestowaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA tak po za tym: Ahumba, ja już wiem, czemu auto się zepsuło - tak się chwaliłeś w sobotę różnymi rzeczami, że sobie wykrakałeś
Podobno jakiś kabelek się poluzował.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDrobnostka, jak na nową skodę Ładnie się zaczyna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDrobnostka, jak na nową skodę Ładnie się zaczyna
a co skodę kupiłeś? bo ja nieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment