Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Tym razem nie mnie przypadł zaszczyt rozbijania szkła a jedynie rozlewnania piwa!
np: mi na spodnie.
Imprezka naprawdę górnych lotów. Od wczoraj Browar Amber będzie mi się kojarzył nie tylko z dobrym piciem (piwem), ale również z dobrym jedzeniem. Żeberka w sosie koźlakowym - poezja !!!
Jeżeli ktoś będzie przejazdem w Trójmieście i będzie się zastanawiał gdzie coś zjeść, to zapamiętajcie tą nazwę "BULAJ" - mój kulinarny numer 1
P.S. Sławek sponiewierałeś mnie tym Koźlakiem na koniec
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
np: mi na spodnie.
Imprezka naprawdę górnych lotów. Od wczoraj Browar Amber będzie mi się kojarzył nie tylko z dobrym piciem (piwem), ale również z dobrym jedzeniem. Żeberka w sosie koźlakowym - poezja !!!
Jeżeli ktoś będzie przejazdem w Trójmieście i będzie się zastanawiał gdzie coś zjeść, to zapamiętajcie tą nazwę "BULAJ" - mój kulinarny numer 1
P.S. Sławek sponiewierałeś mnie tym Koźlakiem na koniec
A mówiłam Ci, że BULAJ to BULAJ ! A jak cudownie pije się tam Żywe letnią porą ...
Impreza doskonała. Świetnie się bawiliśmy ! (zresztą jak zawsze w Bulaju).
Nazwa Ławy jest wielce wymowna Trzeba tylko opracować logo i będzie można produkować gadżety "ławowe".
Abernacka dawaj resztę zdjęć, proszę.
Pozdrowienia dla Wszystkich
TiM (Tomek i Magda)
Spotkanie bardzo udane. Ogromne dzięki dla organizatorów i sponsorów. Pewne jest jedno, do Bulaja zawitam jwszcze nie raz. Musiałem ewakuować się na pociąg około 23, więc małe pytanie: Do której wznosili okrzyki "Na zdrowieee.." najwytrwalsi?. Jeszcze raz dzięki wszystkim za miłe spotkanie i do rychłego zobaczenia.
dziękując i podsumowując:
Frekwencja dopisała ( panował tzw "lekki" ścisk biesiadny ) , Przewodniczący wybrany ( JE Abernacka jednobardzogłośnie ! ), straty uzasadnione ( potłuczone szkło - Na Szczęście ! ), średnia spożycia na osobę w granicach browar.biz-normy , kości zostały rozrzucone ( te od żeberek ) , a najważniejsze, że odbędzie się następna biesiada ! Na zdrowie !!!
Podziękowania dla Artura za przygotowanie potraw biesiadnych, a zwłaszcza "Żeberek na Koźlaku" w sposób, którym po raz kolejny udowodnił swoje absolutnie Mistrzowskie Umiejętności !
Do której wznosili okrzyki "Na zdrowieee.." najwytrwalsi?.
Ostatni opuszczali Bulaj około 2.00
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cukierniczka
Przewodniczący zjawił się w domu ok. 3.00 nowego czasu w stanie wskazującym
A to ciekawe... bo jak się rozstawaliśmy ( a byłem ostatnim który go widział przed wejściem do domu) to nie wyglądał na wskazującego chyba, że to mnie się wydawało, że jest trzeźwiutki jak ja
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielmilej
A jod faktycznie, w wiekszych ilościach jest powalający
Skandal musi nad tym koniecznie popracować i częściej Ci morze pokazywać... i mam nadzieję, że nie wprowadzi w życie swojej groźby, żę nie zabierze Cię już na żadne spotkanie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon
... a najważniejsze, że odbędzie się następna biesiada ! Na zdrowie !!!
To faktycznie najważniejsze!!! Jakże cieszą takie wiadomości
Piwna Sprawa świętuje 10 urodziny!
Zapraszamy na dwudniową imprezę urodzinową 25 i 26 października. Czeka na Was mnóstwo atrakcji, świetna muzyka i oczywiście pyszne piwo!
Więcej szczegółów już wkrótce.
W najbliższą niedzielę (30.IV.) od godziny 13,00 zapraszam wszystkich na co miesięczną biesiadę Pomorskiej Ławy Piwnej przy stoisku wystawieniczym browaru Amber na terenie Festiwalu Piwa im. J. Heweliusza. Oprócz dobrej zabawy podczas tego spotkania razem zdecydujemy kiedy chcialibyśmy wybrać...
Comment