Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Pierwsza biesiada Pomorskiej Ławy Piwnej (25.III.)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTym razem nie mnie przypadł zaszczyt rozbijania szkła a jedynie rozlewnania piwa!
Imprezka naprawdę górnych lotów. Od wczoraj Browar Amber będzie mi się kojarzył nie tylko z dobrym piciem (piwem), ale również z dobrym jedzeniem. Żeberka w sosie koźlakowym - poezja !!!
Jeżeli ktoś będzie przejazdem w Trójmieście i będzie się zastanawiał gdzie coś zjeść, to zapamiętajcie tą nazwę "BULAJ" - mój kulinarny numer 1
P.S. Sławek sponiewierałeś mnie tym Koźlakiem na koniecComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka... chciałbym serdecznie podziękować Simonowi i Browarowi Amber, całej obsłudze Pubu "Bulaj".PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektornp: mi na spodnie.
(...)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektornp: mi na spodnie.
Imprezka naprawdę górnych lotów. Od wczoraj Browar Amber będzie mi się kojarzył nie tylko z dobrym piciem (piwem), ale również z dobrym jedzeniem. Żeberka w sosie koźlakowym - poezja !!!
Jeżeli ktoś będzie przejazdem w Trójmieście i będzie się zastanawiał gdzie coś zjeść, to zapamiętajcie tą nazwę "BULAJ" - mój kulinarny numer 1
P.S. Sławek sponiewierałeś mnie tym Koźlakiem na koniec
A mówiłam Ci, że BULAJ to BULAJ ! A jak cudownie pije się tam Żywe letnią porą ...Comment
-
Impreza doskonała. Świetnie się bawiliśmy ! (zresztą jak zawsze w Bulaju).
Nazwa Ławy jest wielce wymowna Trzeba tylko opracować logo i będzie można produkować gadżety "ławowe".
Abernacka dawaj resztę zdjęć, proszę.
Pozdrowienia dla Wszystkich
TiM (Tomek i Magda)Comment
-
Comment
-
-
Spotkanie bardzo udane. Ogromne dzięki dla organizatorów i sponsorów. Pewne jest jedno, do Bulaja zawitam jwszcze nie raz. Musiałem ewakuować się na pociąg około 23, więc małe pytanie: Do której wznosili okrzyki "Na zdrowieee.." najwytrwalsi?. Jeszcze raz dzięki wszystkim za miłe spotkanie i do rychłego zobaczenia.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTDo której wznosili okrzyki "Na zdrowieee.." najwytrwalsi?..
Biesiada Pomorskiej Ławy Piwnej bardzo się udała . Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla Browaru Amber i "Bulaja".ZłośnicaComment
-
Super imprezka! Podziekowania dla organizatorów. Piwko przednie, towarzystwo wyborowe
A jod faktycznie, w wiekszych ilościach jest powalającyComment
-
dziękując i podsumowując:
Frekwencja dopisała ( panował tzw "lekki" ścisk biesiadny ) , Przewodniczący wybrany ( JE Abernacka jednobardzogłośnie ! ), straty uzasadnione ( potłuczone szkło - Na Szczęście ! ), średnia spożycia na osobę w granicach browar.biz-normy , kości zostały rozrzucone ( te od żeberek ) , a najważniejsze, że odbędzie się następna biesiada ! Na zdrowie !!!
Podziękowania dla Artura za przygotowanie potraw biesiadnych, a zwłaszcza "Żeberek na Koźlaku" w sposób, którym po raz kolejny udowodnił swoje absolutnie Mistrzowskie Umiejętności !
Twoje zdrowie !SimonComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTDo której wznosili okrzyki "Na zdrowieee.." najwytrwalsi?.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cukierniczkaPrzewodniczący zjawił się w domu ok. 3.00 nowego czasu w stanie wskazującym
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielmilejA jod faktycznie, w wiekszych ilościach jest powalający
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon... a najważniejsze, że odbędzie się następna biesiada ! Na zdrowie !!!PoszukujęComment
Comment