Czy warszawski oddział forum ma może jakieś konkretne plany na ten dzień? Tak się przyjemnie dla studentów składa, że okazja wypada w tym roku w piątek. Tradycyjnie ten dzień spędzałem w Morgan'sie na Tamce, ale niestety ten lokal odszedł w niebyt razem z właścicielem BrowArmia ponoć szykuje zielone piwo.
Św. Patryka - Warszawa
Collapse
X
-
Św. Patryka - Warszawa
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Tagi: brak -
Ja co roku z Żoną-Taxi wypijam zielonego belfasta w Robinie.
Jeśli faktycznie miałoby być zielone w BrowArmii to byłbym skłonny zmienić przyzwyczajeniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Ale to zapewne będzie to samo zielone piwo z Jabłonowa, więc ja na Ahumby miejscu wybrałbym Robina - taniejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
W Bierhalle też będzie tzw. zielone piwo....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
A czy Bierhalle zrezygnuje na ten dzień z bawarskiego dance na rzecz irlandzkiego folkloru? Pytam li z ciekawości.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
A ja na imieninach Taty megobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Nic nie planuję, zobaczę co wyjdzie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Najprawdopodobniej od 13 będę w BrowArmii.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecNajprawdopodobniej od 13 będę w BrowArmii.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
A ja od 19.00 w WołominieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumA ja od 19.00 w WołominieComment
-
Spotkałem kogoś z Browar.biz w Irish Pubie na Miodowej, ale nie mam zielonego pojęcia kogoSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA ja z sopistą i przyległościami od 18-tej w Robinie
i było bardzo owocne o czym można przeczytać w temacie Browar ***** w dziale Twoje warzenieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment