Dzieki wszystkim za spotkanie! Tobie Strzelczyku za piwko i towarzystwo, Marusi za kwachy,Hance i GOŚCIOWI za to że poprostu wpadli,Marcinowi_wc za kradziony papier toaletowy (co za porządny chłopak ) i oczywiscie wielkie dzieki Browarzycielowi za możliwość degustacji!
II doroczna "pielgrzymka" Strzelczyka76 do Wrocławia - 23-24.03.2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkazakolejny miły wieczór (ostatni) w biurze Marusi- dziękuję.
A tak w ogóle powinno być "ostatni W TYM biurze", zabrzmiało, jakbym działalność zwijała
Dzięki również za wesoły wieczorek, zbiorowa degustacja to jest to Browarzyciel jak zobaczy opisy swoich piw, to się chyba załamie
Fakt, że picie tylu różnych rodzajów piw domowych jest bez sensu, następnym razem proponuję degustację góra pięciu, a potem już po prostu zwykłe piwko
Co do ilości różnych piw to było ich ponad 20, ja przyniosłam chyba 8, Strzelczyk miał parę, Joelka 2, Marcin 3, Browarzycielowych wypiliśmy 4. No i konkursowy śmierdziuch Jerzego
Akcja papier toaletowy w wykonaniu Marcina, wybuchające piwa... co tu gadać, Strzelczyk zamiesci foty jak uda mu się wrócić szczęśliwie do domuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa raczej będę w piątek w Armine. Może uda mi się wreszcie spotkać StrzelczykaComment
-
Chris napisał, że będzie już o 18.00. Tak też powiem Strzelczykowi Zatem spokojnie już od 18 można przybywać Zadzwonię na wszelki wypadek do Armine i powiem, że może nas być nawet 10 osóbComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkajak na karuzeli... cokolwiek to znaczyComment
-
Korzystając z uprzjmości Pani Prezes - donoszę co następuje:
- degustacja wypadła fenomenalnie - tyle dobrych piw - w tak miłym towarzystwie - jeszcze nie miałem okazji konsumować
- urzekła mnie joelka swoją osobą oraz niepotarzalnymi recenzjami piw
- a najlepsze jest to - że dzisiaj zowu się widzimy
do zobaczenia wkrótce...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76(...)- a najlepsze jest to - że dzisiaj zowu się widzimy
(...)
Eee tam od razu najlepsze, po prostu NORMALNOŚĆ
U nas w stolycy mamy tego pełnoLast edited by iron; 2006-03-24, 14:44.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
No cóż. Dziś już jestem najedzona i zapachy wydobywające się z kufla kojarzą mnie się prawidłowo, a nie z sałatką, winem czy ziemniakami Właściwie po małym kryzysie nie czułam już głodu. Wkońcu każde piwo dało mi wrażenia smakowe z różnych potraw
Ale i tak nikt nie przebije Marcinowych grzybów i szarlotek czy Tygryskowych liści, w których można się wytarzać.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76- urzekła mnie joelka swoją osobą oraz niepotarzalnymi recenzjami piwComment
-
Kurczę, to fajne musiały być te "smakowe" piwa Ale i tak uważam, że nie przebijecie chyba swoimi doznaniami piwa o smaku rybyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseKurczę, to fajne musiały być te "smakowe" piwa Ale i tak uważam, że nie przebijecie chyba swoimi doznaniami piwa o smaku rybyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo i konkursowy śmierdziuch Jerzego
Konkursowe to ledwie 5 dni temu butelkowałem...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Comment