W tym temacie prosimy bardzo forumowiczów o ustalenie terminu spotkania, który dzień Wam bardziej pasuje? Joelka wprawdzie i tak przyjedzie na cały weekend, ale ja przyjadę tylko na jeden wieczór, zatem chcę wybrać ten, który Wam będzie bardziej pasował
Marusia&Joelka na Górnym Śląsku, 7 lub 8 kwietnia
Collapse
X
-
Marusia&Joelka na Górnym Śląsku, 7 lub 8 kwietnia
Tagi: brak
-
-
Jest prawdopodobne, że będę miał w tym czasie wolne, ale ostatecznie będę to wiedział pojutrze, w najbliższą środę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Spoko, nie pali się, zupełnie mi wystarczy, jeśli dowiem się konkretów do 5 kwietnia
Comment
-
-
Jak to co - spotkanie na piwie
Comment
-
-
Wszystko w ręcach Górnoślązaków
Comment
-
-
7 i 8 u mnie są wolne.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to fajnie. Choć szkoda, że się nie zacznie już od piątku.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to fajnie. Choć szkoda, że się nie zacznie już od piątku.
Ja na 100% deklaruję uczestnictwo w sobotę, sprawdzę też co w Siemianowicach w Skandalu w piwie piszczy - przeca trzeba się na wizytę Wrocławianek przygotowaćNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Joelak przyjeżdża do Rzuffia chyba już w piątek
Comment
-
Comment