Dziękuję za spotkanko Za piwa wspólnie wypite i te na wynos od Adama i Strzelczyka
Mam nadzieję, że się zsynchronizujemy w bliskiej przyszłości na spotkanie przy piwie.
I ja wszystkim dziękuję za udany wieczór otrzymane piwka i za całokształt.Dzisiajeszy Strzelec jednak był zdecydowanie lepszy niż Śląskie o Bonerze nie wspominam nawet.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jeszcze tradycyjne podziękowania:
*Aldachom za nocleg, Diamenty, kolacyjkę i śniadanko
*Markowi-C za "wykrywacz"
*Warkowi, Kiszotowi, Adamowi16 i Strzelczykowi76 za piwka domowe
*Ziomkowi za albumik
No i podziękowania za to, że Strzelczyk jest podobny do własnej żony, a Joelka do Rzuffa
W ogóle to przyjechałam z 10 piwami, wyjechałam z 9-cioma. Człowiek się nigdy tych butelek nie pozbędzie
Oj działo się, działo... tylko dlaczego nie pamiętam powrotu do domu??
ale podobno byłem grzeczny - tak przynajmniej twierdzi (podobna do mnie ) żona...
Ile myśmy tych piw wypili?? trudno powiedzieć - ale najlepsze jest to - że zero kaca rano (tzn. koło południa)!
Spotkanie bardzo udane, w końcu jak mogłoby być inaczej na wieczorze panieńskim - frekwencja bardzo dobra, znakomici goście z Wrocławia, z bliższych okolic również - mogłem wreszcie poznać Marka-C oraz Ziomka (pozdrowienia), legendarnego już Rzuffa (Joelka wie o co chodzi ), stała ekipa g. śląska - spisała się na medal!!
Poza piwami "wlanymi" w siebie, łupem padło też sporo piw od piwowarów domowych, szczególne ukłony dla: Marusi, Joelki, Kiszota, Adama16
i szczere podziękowania za przemiłe towarzystwo, dysputy o życiu i o głupotach dla wszystkich obecnych...
No właśnie przeczytałem! Kurcze - zrobiłem tak jak wyczytałem na forum, nacięcia chyba wymiarowe ~1mm, co to może być? Za mało zawróciłaś? Za mało czekałaś na ułożenie złoża? (ale z Twoim doświadczeniem?)
Chyba że nacięcia - robiłem cieńkim brzeszczotem, ale... załamka!
Marek
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Byc może za krótko czekałam. następnym razem zostawie na pół godziny profilaktycznie
Z jakim moim doświadczeniem, z rurką filtracyjna mam tyle doświadczenia, co 10-cioletnia dziewica w seksie
Nooo! To chyba mamy powód - Ty szybka jesteś
A tak na poważnie to własnie na zbyt słabe 'ułożenie' młóta - złoża filtracyjnego bym stawiał - ale jak pisałem nie jestem znawcą od rurek (ani no tego... jak mu tam... eszsz w moim wieku! no ...)
Dzięki Wszystkim za przemiłe spotkanie ... ja zaś wróciłem wesołym Karlikiem do Katowic - prawie do Spiża, lecz musiałem odmówić bo pora była zbyt późna !
Chwale witnicki porter i Śląskie prosto z beczki !
Comment