Jak napisał Strzelczyk76, przyjadę w sobotę.
Marusia&Joelka na Górnym Śląsku, 7 lub 8 kwietnia
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to fajnie. Choć szkoda, że się nie zacznie już od piątku.Comment
-
Wydaje mi się, że przyjazd Marusi dopiero w sobotę, ogranicza teren do Bytomia-Chorzowa-Siemianowic.
Ja teraz muszę pokombinować, żeby w niedzielę nie musieć iść rano do pracy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaCo najwyżej prosiłabym o spotkanie w Bytomiu. Co Wy na to?
Może więc Pub Enter w Bytomiu?Comment
-
Ja się dostosuję, po prostu jeśli spotkanie sobotnie odbędzie sie w Bytomiu, to nocuję u Aldacha Rozumiem, że Pub Enter to lany porterek? A co ze słabszych tam leją? Nie chciałabym się sponiewierać za szybkoComment
-
No nie. Pub Enter to lane Górnośląskie (a właściwie teraz już Śląskie). Porterek jest w Chorzowie w Euro Pubie. Ale te miasta nie są daleko od siebie, jak przyjedziecie odpowiednio wcześnie to można "zaliczyć" obydwa puby i jeszcze lanego Imielina na dokładkę
Ale mimo to postuluję zasadniczą część spotkania odbyć w Bytomiu.Last edited by Aldach; 2006-03-28, 17:09.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachAle te miasta nie są daleko od siebie, jak przyjedziecie odpowiednio wcześnie to można "zaliczyć" obydwa puby i jeszcze lanego Imielina na dokładkęComment
-
Cieszem siem, że Bytom Oby ta opcja pozostała A może irlander? Skoro leją Irlandera w Bytomiu...
Marusia, a może skusisz się na przyjazd w piątek i dwie imprezy? Gorzej, że ja nie mam jak Cię przenocować, bo sama na trzeciego kimam w Bytomiu.Comment
-
No i dlatego szkoda, że dziewczęta nie chcą zawitać już w piątek. Bo z atrakcji jest jeszcze lane piwo z Raciborza w Siemianowicach. Porterem podejmujemy gości tylko w Chorzowie.
Tego wszystkiego nie da się łyknąć w jeden wieczór.Last edited by adam16; 2006-03-28, 21:00.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Na zachętę można dorzucić jeszcze lanego Kipera (Świętochłowice lub Bytom)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Proponuję nasz śląski number one Gronie z beczułki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaŁo rany!!! Ja chcę na Raciborskie piwo! Oj jeszcze chwila a przyjadę w piątek I temat będzie "Marusia&Joelka wracają razem z Górnego Śląska"Comment
Comment